Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Medikų atsakymo laukiantis Saulius Siparis: „Mane nukauti nelengva. Bet audringas gyvenimas nukalė“

Iš teatro užkulisių greitosios pagalbos automobiliu trečiadienį išvežtas Saulius Siparis (57) šiuo metu gydosi namuose. Tačiau jo būklė kol kas nedžiugina – aktorius jaučiasi silpnas, jam nuolat svaigsta galva, protarpiais vis aptemsta akyse, sunku koordinuoti judesius.
Saulius Siparis
Saulius Siparis / „Domino“ teatro nuotr.

„Jei atvirai – jaučiuosi blogai. Bet tikiuosi, kad tai ilgai netruks“, – Žmonės.lt sakė jis.

S.Siparis blogai pasijuto dar prieš kelias dienas. Tuomet tiesiog sukniubo eidamas gatve, pakeliui į teatrą. Iš pradžių nesupratęs situacijos rimtumo, tiesiog atsistojo ir nuėjo savais reikalais ruoštis spektakliui. Galiausiai teatro užkulisiuose pasikartojus priepuoliui teko kviesti medikus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Aktorius Saulius Siparis išvežtas į ligoninę: „Domino“ teatras keičia repertuarą

„Pasakiau jiems, kad nesijaudintų, nes man nuo gimimo su ta galva negerai“, – praėjus dienai po įvykio Žmonės.lt šmaikštauti bandė S.Siparis.

Ligoninėje aktorius ilgai neužsibuvo. Jam buvo padaryti keli tyrimai, išrašyta vaistų, galiausiai jis buvo išleistas savarankiškai gydytis namuose.

Tačiau kol kas S.Sipariui medikai nediagnozavo konkrečios ligos. Tiesiog užsiminė, jog veikiausiai dėl prastos savijautos kaltos užsikišusios kraujagyslės ir jose susidarę trombai.

„Aš pasakiau medikams tokį seną anekdotą. Kad jeigu ir neras ligos priežasties, vis tiek skrodimas parodys. Toks tas humoras“, – kalbėjo aktorius.

„Kartais atrodo, kad viskas gerai, bet staiga aptemsta akyse viskas, imu svirduliuoti į šonus ir, rodos, išsijungia lemputė – atsijungiu. Tai trunka akimirką, o atgaunu sąmonę jau gulėdamas ant žemės. Blogiausiai, kad negaliu prognozuoti tų priepuolių, jie tiesiog pasikartoja ir pagauna mane netikėtai“, – sakė jis.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Saulius Siparis
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Saulius Siparis

Aktorių tokia būsena sekina ir baugina. Vargina ir lovos režimas – reikia kuo daugiau gulėti, ilsėti, o tai – ne S.Sipario charakteriui. „Man sunku išgulėti. Juk aš buvęs sportininkas. Apskritai, mane ne taip lengva nukauti. Bet, va... metai ir audringas gyvenimas nukalė“, – kalbėjo aktorius.

Dėl pablogėjusios sveikatos S.Sipariui teko atšaukti ir suplanuotus spektaklius. Dėl neplanuotos ligos „Domino“ teatras pakeitė repertuarą.

Pats S.Siparis sako dėl to jaučiantis kaltę prieš žiūrovus, tačiau sveikata – svarbiausia, todėl apgailestauja, kad kai kuriuos spektaklius teko atidėti vėlesniam laikui.

„Aš toks žmogus. Jaučiu pareigą. Man nesmagu, nenoriu nuvilti. Kol kas planuoju dar savaitę pagulėti, o paskui gal ir grįšiu, žiūrėsim, kaip seksis“, – Žmonės.lt komentavo jis.

„Domino“ teatro nuotr./Justė Zinkevičiūtė, Ramunė Pečiulienė ir Saulius Siparis
„Domino“ teatro nuotr./Justė Zinkevičiūtė, Ramunė Pečiulienė ir Saulius Siparis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius