Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merūnas laukia Eltono Johno koncerto, o Deivis svajoja pašėlti su „įkaušusiais“ „Leningrad“ gerbėjais

Šią savaitę Vilniuje koncertuos ir gerbėjų širdis romantiškomis dainomis virpins seras Eltonas Johnas, kurio pasirodymo itin laukia dainininkas Merūnas Vitulskis. O štai „Šok su manimi“ dalyvis Deividas Norvilas-Deivis labiau už E.Johną Lietuvoje trokšta išvysti rusų rokerius „Leningrad“, o Vaida Genytė – popklasikos deivę Sarah Brightman.
Merūnas Vitulskis
Merūnas Vitulskis / BFL nuotr.

Dainininkas Merūnas tikina šiuo metu kaip tik galvojantis įsigyti bilietus į E.Johno koncertą – šis britų atlikėjas jam nuo pat vaikystės buvo didelis autoritetas.

„Aš nuo vaikystės jo klausydavau. Jo atliekama muzika ir jo tembras nekinta per ilgą laiką. Labiausiai mane sužavėjo jo paskutinis darbas „Aida“. Turbūt ir jis pats jaučia didelį pasitenkinimą sukūręs šį miuziklą. Kai tik yra galimybė dainuoti jo kūrinių, aš su malonumu tą darau“, – teigė dainą iš miuziklo „Aida“ muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“ atlikęs Merūnas.

Atlikėjas mano, kad E.Johno dainos yra priimtinos tiek muzikos profesionalams, tiek ir mėgėjams.

„Jo kūryba labai muzikali ir skirta tiek profesionaliai ausiai, tiek priimtina ir paprastai. Jis yra nerealus, labai daug ką savo gyvenime padarė – tą galime matyti iš jo diskografijos, biografijos“, – teigė jis.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Sasha Song
Sasha Song

Galimybę apsilankyti E.Johno koncerte svarsto ir atlikėjas Dima Šavrovas-Sasha Song.

„Nepasakyčiau, kad esu didelis jo gerbėjas, bet tikrai yra dainų, kurios man labai patinka. Anksčiau man nebuvo galimybės jo išgirsti gyvai, todėl manau, kad šiemet būtų visai verta nueiti ir pamatyti jo šou. Jei tik turėsiu laiko ir galimybių – tikrai nueisiu“ – tvirtino vaikinas.

Sasha Song patikino, kad jį labiau nei E.Johno kūryba žavi brito susikurtas įvaizdis.

„Mane ne tiek žavi jo kūryba, kiek stilius, pavyzdžiui, aprangos. Ypač anksčiau, kai jis buvo ekstravagantiškas, labai išsiskirdavo iš visų atlikėjų, netgi scenoje būdavo užsidėjęs karūną. Buvo labai įdomu į jį žiūrėti. Dabar jis atrodo solidžiau, dažniausiai vilki kostiumą“, – tikino kadaise E.Johno kūrinį „Can You Feel The Love Tonight“ perdainavęs atlikėjas.

Mindaugo Vaičiulio/BFL nuotr./Celebrity-lithuania.com vakarėlis: Vaida Genytė
Vaida Genytė

Dainininkė Vaida Genytė tvirtino nesanti didelė E.Johno gerbėja, tačiau prisipažino, kad ją žavi melodingos, gražios, lyriškos ir lėtos šio atlikėjo dainos. Vaida nebuvo apsisprendusi, ar lapkričio 4 dieną leis E.Johno koncerte. Ji tvirtino, kad nė negalvojusi suskubtų įsigyti bilietus į kitos britų įžymybės – Sarah Brightman – koncetą.

„Ji – mano idealas. Man labai patinka jos balsas ir tai, kaip ji atlieka muziką. Ji – popklasikos atlikėja ir labai gražiai pateikia šį žanrą, rengia labai gražius šou. Dėl jos koncerto važiuočiau net ir į kaimyninę šalį“, – patikino V.Genytė.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Deivis Norvilas ir Katerina Voropaj
Deivis Norvilas ir Katerina Voropaj

Dainininkas Deividas Norvilas-Deivis taip pat patikino mielai išmainysiantis E.Johno koncertą į kitą renginį – rusų rokerių „Leningrad“ šou.

„Nieko prieš nueiti į jo koncertą, bet nesu jo gerbėjas. Kitą dieną koncertuos grupė „Leningrad“ – esu jų gerbėjas, turiu bilietus ir eisiu į koncertą. Man apskritai rusiškas rokas labai patinka. Ši grupė – viena labiausiai turinčių braižą ir lengviausiai atpažįstamų iš pirmų keturių-aštuonių taktų. Aš tikrai nesižaviu keiksmažodžiais, kurių jų dainose kartais būna, bet man patinka jų požiūris į pasaulį. Jie yra gana „kieti“ muzikantai. Norisi nueiti ir truputį „pasidraskyti“. Bus krūva girtų žiūrovų, tai stengsiuosi neišsiskirti iš minios“, – teigė Deivis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius