-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mia piktinasi šmeižtu, neva ji dalyvauja svingerių vakarėliuose

Garsi atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia prisipažino ne kartą nukentėjusi dėl to, kad buvo paviešinta informacija apie jos privatų gyvenimą.
Mia
Mia / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Anksčiau buvau naivi. Kartais susidraugaudavau su žurnalistais ir tiesiog bendraudavau kaip su artimu pažįstamu, o vėliau paaiškėdavo, jog jis buvo pasislėpęs diktofoną. Jausdavausi tikrai blogai, kai rasdavau visuomenės informavimo priemonėse tokių dalykų, kurių tikrai nenorėjau skelbti viešai“, – atvirauja žavioji dainininkė.

„Kiekvienas asmuo turi teisę laisvai reikšti savo mintis ir įsitikinimus, nevaržomai rinkti, gauti ir skleisti informaciją bei idėjas. Vis tik kiekviena laisvė turi tam tikras ribas. Laisvė rinkti, gauti ir skleisti informaciją gali būti ribojama tik įstatymu, jei yra būtina apsaugoti konstitucinę santvarką, žmogaus sveikatą, garbę ir orumą, privatų gyvenimą, dorovę“, – supažindino su įstatymais UAB „Justicija“ vadovas Vaidas Šalaševičius.

Dažnai žiniasklaidoje ir internetinių portalų komentaruose minima, jog atlikėja Mia dalyvauja svingerių vakarėliuose. Maža to, komentarų autoriai įžeidinėja ir žemina dainininkės garbę ir orumą. „Man keista skaityti tokius dalykus, nes aš nei dalyvauju, nei man jų reikia. Toleruoti, tai gal ir toleruoju, nes kiekvienas pasirenka kas ir kaip jam geriau“, – piktinasi tokių šmeižiančių prisigalvojimų dažnai atrandanti dainininkė.

„Draudžiama platinti dezinformaciją ir informaciją,šmeižiančią, įžeidžiančią žmogų, žeminančią jo garbę ir orumą. Nustačius minėtus veiksmus, kaltiems asmenims gali būti pritaikyta baudžiamoji,administracinė ar civilinė atsakomybė“, – tvirtino V. Šalaševičius.

„Manau apsisaugoti nuo tokių dalykų galima tik vienu būdu – nekalbėti su žmonėmis, kurie nėra laiko išbandyti. Šiuo metu mane supančių žmonių sumažėjo iki minimumo. Aš bendrauju tik artimaisiais, kuriais galiu pasitikėti“, – nusivylusi dabartine situacija pasakojo Mia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius