Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Mia prisipažino, kad nebevadovauja restoranui: „Jį nustekeno darbuotojai“

Pasirodžius informacijai, kad Druskininkuose esantis Vilijos Pilibaitytės-Mios restoranas „Pepe“ už krūvą pažeidimų atsidūrė po padidinamuoju valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos stiklu, prabilo pati dainininkė. 15min Mia patikino, kad problemų niekaip neatsikratantis restoranas jau kurį laiką nebepriklauso jai ir su „Pepe“ ji nebeturi nieko bendra.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

15min rašė, kad Druskininkuose esantis restoranas „Pepe“ sulaukė valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos dėmesio.

Kaip 15min sakė tarnybos viršininkė Vaida Hellin Cuesta, sulaukta nusiskundimų dėl šūsnies pažeidimų, restoranui skirta bauda.

Maža to, viešojoje erdvėje pasirodė ir restorano darbuotojų skundai, neva Mia jiems nemokėjo algų, pati nesirūpino restoranu ir vietoje to, kad dirbtų, esą čia audringai linksmindavosi.

15min susisiekus su pačia dainininke, ji tikino, kad restoranas „Pepe“ jai nebepriklauso, o darbuotojų skundai yra laužti iš piršto.

Asmeninio albumo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Asmeninio albumo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

„Pradėkime nuo to, kad restoranas jau nebėra mano. Asmeniškai pati ten jokios veiklos nevykdau. Atidariau tą restoraną, bet dabar jis ne mano“, – sakė Mia.

Dainininkė tikina pati restoranui vadovavusi vos mėnesį, tada visas teises į jį perleidusi Nerijui Antanavičiui.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vestuvių metines atšventusi Mia paskelbė nebesanti įsipareigojusi vyrui

„Aš jį atidaviau. Sakykime, aš jį perleidau. Jis nuo pat pradžių neturėjo būti mano. Tada buvo tikslas padėti žmogui, kuris kabinosi į gyvenimą. O dabar gaunasi taip, kad aš viena dėl visko kalta. Nors ten nebuvau jau gal pusantro mėnesio. Tik su draugėmis, rodos, liepą užvažiavau. Restorano valdymas yra kito žmogaus rankose, kodėl aš turiu atsakyti?“ – svarstė dainininkė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius

Vis dėlto per tą mėnesį, kai restoranui dirigavo pati, Mia tikina prisižiūrėjusi daug. Dainininkė pasakoja niekaip neradusi bendros kalbos su darbuotojais, sako, kad personalas restoraną nustekeno.

„Visi tie dalykai dėl tarnybų... Tai yra darbuotojų, kurie patys nustekeno tą restoraną ir pridarė be galo daug trūkumų, neprisiėmė už tai atsakomybės, darbas. Jie vogė viską iš eilės. Pradedant nuo paveikslų rėmelių... Nenorėjau apie tai kalbėti viešai, nemačiau tikslo. Bet tai patys darbuotojai iškvietė tarnybą. Ten, kur dirbo, ten ir vedėsi tarnybas. Tai tie žmonės, kurių apskritai negalima į darbą priimti. Įsivaizduokite: dirbu aš kompanijoje ir sugalvoju jai iškviesti veterinariją, mokesčius ar dar ką nors“, – piktinosi atlikėja.

Pati ten dirbau mėnesį. Tada restoranas nenešė didelio pelno ir aš pati asmeniškai iš savo pinigų, kuriuos uždirbdavau per koncertus, mokėdavau algas.

Kodėl ji netikusių darbuotojų neatleido?

„Druskininkai yra ta vieta, kur darbuotojų srautas nėra labai didelis. Galiausiai ir klientai pradėjo nebeeiti į tą restoraną vien dėl to, kaip žmonės ten juos aptarnavo. Girdėdavau kalbų, kurių net negaliu atpasakoti... Kad, pavyzdžiui, su keiksmažodžiais aptarnaudavo klientus. Tai yra baisu.

Pagarbos nebuvo absoliučiai jokiam žmogui. Nei savininkui, nei direktoriui, nei vienas kitam. Atleisti? Taip, atleidome nemažai darbuotojų. Pati ten dirbau mėnesį. Tada restoranas nenešė didelio pelno ir aš pati asmeniškai iš savo pinigų, kuriuos uždirbdavau per koncertus, mokėdavau algas“, – sakė atlikėja.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Mia ir Nerijus Antanavičius
Luko Balandžio / 15min nuotr./Mia ir Nerijus Antanavičius

Mia skaičiuoja, kad vos per mėnesį pati asmeninėmis lėšomis dengė daugybę nuostolių: „Restoranas buvo atidarytas ne man ir ne mano iniciatyva. Žinia, kad tai nėra mano arkliukas. Mano arkliukas yra muzika... Pradžioje viskas buvo labai gražu. Buvo graži reklama ir taip toliau. Tada prasidėjo mano koncertinis turas po Lietuvą. Aš turėjau iš ten išvažiuoti, ir restorano vairą perdaviau kitam žmogui. Tada gavosi nesąmonė: prasidėjo tarnybos, maisto trūkumai... Tuo metu aš iš savo asmeninių pinigų dar finansuodavau tai.“

Bendraudama su 15min Mia neslėpė susijaudinimo ir įtūžio dėl to, ką apie ją kalba restorano darbuotojai. Nemalonias kalbas ji skuba užginčyti.

„Kadangi aš esu viešas žmogus, dabar pasipylė kaltinimai man. Pavyzdžiui, neva aš ten gerdavau. Tai yra mažų mažiausiai juokinga... Pati ten būdavau labai labai retai. Taip, be abejo, jei mano draugės, kurias mačiau prieš pora metų, atvažiavo iš Londono, tai aišku, kad aš jas pavaišinsiu tame restorane, kurį pati įrengiau. Kodėl negaliu pavaišinti savo draugių? Tačiau tie kaltinimai yra persūdyti labai stipriai. Man neskanu, man gėda už tuos žmones, kurie taip kalba. Tai parodo jų žemą mentalitetą“, – kalbėjo Mia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius