-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Mis Aukštaitija“ finaliniame šou – intrigos, pavydas ir pinigų siūlymas už vietą finale

Po aštuonerių metų pertraukos atgaivinto konkurso „Mis Aukštaitija“ organizatoriai nesitikėjo, jog šis renginys pritrauks tokį gausų dalyvių skaičių. Atrankoje norą išreiškė dalyvauti daugiau nei 50 dailiosios lyties atstovių iš Panevėžio, Kupiškio, Rokiškio, Pasvalio, Biržų, Utenos ir Anykščių. Po atrankos, kur gausus komisijos būrys atrinko penkiolika dailiausių ir žaviausių merginų, bei paskelbus apie finalinį šou, renginio organizatoriai sulaukė ne tik pavydžių žmonių apkalbų bet ir neįtikėtinų pasiūlymų, kuriuose prašoma užmerkti akis taisyklėms ir priimti atrankoje nedalyvavusias merginas į finalą už tam tikrą pinigų sumą.
„Mis Aukštaitija“ finalisčių fotosesija
„Mis Aukštaitija“ finalisčių fotosesija / www.savifoto.lt nuotr.

Pinigai už vietą finale

Pasirodžius pirmiesiems straipsniams apie įspūdingą „Mis Aukštaitija“ šou ir didelį dalyvių skaičių, renginio organizatoriams teko narplioti įvairiausių pasiūlymų ir intrigų raizgalynę. Pasak „Ievos grožio studijos“ vadovės Ievos Žiukaitės-Damaševičienės, dar prieš atranką buvo klausiama ar įmanoma patekti į finalą, nedalyvaujant atrankoje. Tačiau po atrankos, ne viena mergina bandė sugraudinti organizatorius istorijomis apie neišsipildžiusias svajones.

„Po atrankos gavome daugybę laiškų, kuriuose buvo prašoma atsižvelgti į tam tikras aplinkybes ir priimti merginas į finalą. Panelės tikino, jog tai jų jėgų išmėginimas, neišsipildžiusios svajonės realizavimas ar gyvenimo šansas, kurio jos nenorėtų praleisti, – pasakojo I.Žiukaitė-Damaševičienė. – Sulaukėme ir vienos merginos tėvų vizito, kurie pasiūlė pinigų už tai, kad priimtume jų dukrą į „Mis Aukštaitija“ finalinį renginį ir nominuotume vienoje iš kategorijų. Nesitikėjau, kad žmonės gali tikėtis, jog sutiksime su tokiais pasiūlymais. Atranka jau įvyko, merginos buvo renkamos viešame renginyje, kuriame buvo net 12 komisijos narių. Turime daugybę fotografų užfiksuotų nuotraukų, kurios puikiai atspindi visą renginio eigą ir finalisčių penkioliktuką. Jokių pakeitimų negali būti net ir už didžiausią pinigų sumą“.

Renginio organizatoriai griežtai atmeta visus pasiūlymus, kurie nusižengia taisyklėms. I.Žiukaitė-Damaševičienė įsitikinusi, jog norą dalyvauti finale paskatina plačiai teikiama informacija apie merginų, kurios pateko į finalą pasiruošimą ir renginio subtilybes.

„Merginoms nereikia rūpintis ir savo lėšų leisti nei makiažui, nei šukuosenoms, nei drabužiams. Viskuo rūpinasi organizatoriai. Makiažas, fotosesijos, filmavimai, choreografo paslaugos, bikini, suknelės, visa tai yra ne iš dalyvių lėšų, o iš organizatorių fondo. Gražuolės kiekvieną savaitgalį repetuoja „Stimulus“  treniruočių studijoje, dalyvauja fotosesijose ir visa tai skelbiame nuotraukose ar vaizdo klipuose, kuriuos galima pamatyti oficialioje svetainėje ar facebook puslapyje. Ir negali būti jokių galimybių patekti į finalą už jokius pinigus“, – griežtai tikino ponia Ieva.

 nuotr./Mis Aukataitija atranka
nuotr./„Mis Aukštaitija“ atranka

Pavydas ir apkalbos – neatsiejama

„Mis Aukštaitija“ organizatorė I.Žiukaitė-Damaševičienė nesitikėjo, jog rengiant šou teks susidurti ne tik su neįtikėtinais pasiūlymais, bet ir pavydu, apkalbomis,  užgauliojimais bei intrigomis.

„Galiu tik pasidžiaugti, jog į finalą patekusios merginos tikrai nuostabios ir tarpusavyje puikiai sutaria. Tai, jog iš aplinkinių man tenka išklausyti įvairiausių apkalbų, komentarų ar iškęsti intrigas, tik mane padarys stipresne ir suprasiu kas yra draugai, o kas blogo linki. Galiu tik nusijuokti tiems, kurie skleidžia kalbas apie tai, jog mes bankrutuojame ir tikimės užsidirbti, arba tikina, jog šis šou neįvyks. Tai tik pavydžios šnekos. Finalinis renginys įvyks bet kokiu atveju. Koncertuos dainininkas Mantas Jankavičius, merginas rinks kompetentinga komisija, – šypsojosi I.Žiukaitė-Damaševičienė. – Visa tai nėra verslas. Panevėžyje iš tokio renginio tikrai nesitikime uždirbti. Tai miela organizacinė veikla, kai gali bendrauti su naujais įdomiais žmonėmis, kai gali padėti merginoms atrasti save, realizuoti savo energiją ir puoselėti grožį. Tai – veikla sielai“.

„Mis Aukštaitija“ finalas vyks gegužės 31 dieną, kino centre „Garsas“, kur merginas vertins komisija: žurnalistas, rašytojas, etiketo specialistas Giedrius Drukteinis, radijo laidų vedėjas, didžėjus Jonas Nainys-Jovani, žurnalistas, televizijos laidų prodiuseris Saugirdas Vaitulionis, „Panevėžio balso“ direktorius Laurynas Kochanauskas, „Panevėžio garso“ direktorė Zita Bareikienė.

Finale penkiolika dailiausių merginų turės sukurti originalų prisistatymą, pateikti namų darbus, dalyvauti bikini, vakarinės suknelės pasirodymuose. Bus vertinamas ir fotogeniškumas. Žiūrovai taip pat galės balsuoti ir išrinkti „Mis Publiką“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius