Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelį Kristiną Tučkutę 30-ojo gimtadienio proga sveikino ir Danielius Bunkus

Spalio 18 dieną žymi manekenė Kristina Tučkutė šventė savo 30-ąjį jubiliejų, tad penktadienio vakarą moteris surengė pasisėdėjimą draugams ir artimiesiems sostinės senamiestyje įsikūrusiame „Glory Bar by Stikliai“.
Patricas Romulas ir Kristina Tučkutė
Patricas Romulas ir Kristina Tučkutė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Temos: 1 Gimtadienis

„Tik ką atvažiavau į Lietuvą, todėl neturėjau nei laiko, nei energijos ką nors organizuoti, todėl šį vakarą pasėdėsime su draugais. Man nėra labai svarbu švęsti savo gimtadienio, todėl tai labiau šventė mano draugams, kad jie galėtų susitikti ir drauge pasibūti“, – prieš šventę portalui Žmonės.lt pasakojo K.Tučkutė.

Paklausta, kodėl nemėgsta gimtadienių, moteris juokėsi: „Tikrai galiu užtikrinti, kad ne dėl amžiaus, ne dėl to, kad bijau pasenti. Nuo mažens nemėgau švęsti savo gimtadienių, galbūt per daug dėmesio sulaukdavau ir man tai buvo per daug. Galbūt droviuosi...Net nežinau, kaip paaiškinti mano nenorą minėti gimtadienių.“

Gimtadieninėmis tradicijomis K.Tučkutė taip pat negali pasigirti, mat daug gimtadienių buvo švenčiami dirbant, vis kituose pasaulio kampeliuose ir ją supdavo vis kitokie žmonės. Kaip teigė Kristina, dažnai tekdavo savo šventę pažymėti be šeimos narių, tačiau šiais metais ji panoro, kad jubiliejaus šventėje ją suptų patys artimiausi žmonės – vyras ir dukra – bei bičiuliai ir geri pažįstami.

Kaip modeliui, Kristinai yra tekę apkeliauti beveik visą pasaulį, dalyvauti egzotiškose fotosesijose, o gimtadienio proga užsakovai ir kolegos nepamiršdavo jos bei vis nustebindavo. „Labiausiai įsiminė gimtadienis Tailande, kuomet dalyvavau fotosesijoje. Po darbų man kolegos suorganizavo mažą drambliuką, kuris buvo atgabentas į viešbučio teritoriją. Kartu su juo ir krepšys obuolių, nes jie yra šeriami jais. Man tada buvo leista nusifotografuoti ir pašerti jį. Buvau maloniai nustebinta tokios dovanos, ji įsiminė visam gyvenimui“, – portalui Žmonės.lt pasakojo manekenė.  

Kristina Tučkutė
Kristina Tučkutė

Paklausta apie mylimojo Patrico Romulo dovanas, K.Tučkutė pasakojo, kad jos išrinktasis ją kasdien lepina ir nustebina staigmenomis, todėl jai nesvarbu, ar tai per gimtadienį, ar kokią kitą dieną. Svarbiausia yra ne pati dovana, o faktas, kad jis yra šalia. K.Tučkutės dukra mamai gimtadienio proga torto nekepė ir atviruko neparašė, nes, anot manekenės, ji yra dar per maža suprasti, kas vyksta: „Jai visi gimtadieniai atrodo, kad yra jos.“

Danielius Bunkus
Danielius Bunkus

Kristina gali pasigirti geru darbu, nuostabia šeima, nauju verslu, tad sau šiais metais norėtų palinkėti tik sielos ramybės. „Nors skamba banaliai, bet linkiu sau sielos ramybės. Esu linkusi savo darbus daryti kruopščiai ir iki galo, todėl visada labai jaudinuosi. Esu labai judri ir negaliu nustovėti vietoje, todėl man reikėtų truputėlį gal daugiau vidinės ramybės: atsisėsti, atsipūsti ir šiaip patingėti“, – kalbėjo manekenė.

Pasveikinti K.Tučkutės atvyko Agnė ir Simonas Grigaliūnai, Anna ir Aleksandras Ciupijai, Danielius Bunkus, kuris į šventę atvyko be žmonos Natalijos, ir kiti artimi bičiuliai, kurie laiką leido prie bendro stalo, šnekučiavosi ir mėgavosi užkandžiais bei gėrimais.

Vakarėlio akimirka
Vakarėlio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius