Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelį Tuen Simoną Pham rugsėjo 1-oji įkvėpė paaukoti savo drabužių skurstantiems

Modelis Tuen Simonas Pham rugsėjo pirmąją, kaip ir daugelis, nusprendė atversti naują gyvenimo puslapį. Vaikinas teigė, kad jo taip pat laukia dideli pokyčiai gyvenime, o kol jie – priešaky, nusprendė naują puslapį atversti pradėdamas gerais darbais.
Tuen Simonas Phamas
Tuen Simonas Phamas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Su Rugsėjo 1-ąja visus!!! Tebūnie ši diena būna permainų, naujo kelio pradžia! Asmeniškai aš pradėsiu nuo savo spintos tvarkymo ir nereikalingus rūbus padovanosiu neturtingoms šeimoms arba išvesiu į vaikų namus!“ – pareiškė Tuen Simonas Pham socialiniame tinkle.

Vaikino mintis susilaukė pritarimo ir bičiulių palaikymo, o jis pats, patvirtindamas savo žodžius, pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti visa krūva sukrautų drabužių.

Asmeninio albumo nuotr./Tuen Simono Pham drabužiai
Asmeninio albumo nuotr./Tuen Simono Pham drabužiai

Gražiai minčiai pritarė ir Simono mama, kuri atrinko jo seseriai nebereikalingus drabužius, kuriuos taip pat atiduos tiems, kuriems jų labiausiai reikia.

Asmeninio albumo nuotr./Tuen Simono Pham sesers drabužiai labdarai
Asmeninio albumo nuotr./Tuen Simono Pham sesers drabužiai labdarai

Pasiteiravus, kaip kilo tokia mintis, Tuen Simonas Pham teigė, kad jo gyvenime rudenį laukia daug permainų, todėl rugsėjo pirmoji tapo savotišku tramplinu atverčiant naują gyvenimo puslapį. O pokyčius, anot vaikino, galima pradėti ir nuo mažų gerų darbų.

„Pats grįžtu mokytis į universitetą, taip pat rudenį mane išvysite per TV3. Nusprendžiau pradėti pokyčius nuo mažų smulkmenų – sutvarkyti spintą. Kadangi drabužių turiu labai daug, kad jų nereikėtų veltui išmesti, nutariau atiduoti neturtingoms šeimoms arba išvežti į vaikų namus“, – Žmonės.lt sakė Tuen Simonas Pham.

Žmonės.lt kviečia prisijungti prie gražios idėjos ir nenaudojamus daiktus ar drabužius paaukoti žmonėms, kuriems labiausiai reikia tokios pagalbos – nelikite abejingi!

Asmeninio albumo nuotr./„Tribe“ kolekcija
Asmeninio albumo nuotr./„Tribe“ kolekcija, Tuen Simonas Pham

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius