Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modestas Vaišnoras: „geriausias humoras gimsta netyčia“

Iš televizijos ekranų dingusi laida „Humoro klubas“ ir toliau ketina juokinti publiką bei leisti į gyvenimą folkloru tampančias frazes.
Modestas Vaišnoras
Modestas Vaišnoras. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Naująjį sezoną komikai pradeda nuo Klaipėdos naktinio klubo „Kiwi“ ir ketina apkeliauti daugiau Lietuvos miestų. Apie laidos „Humoro klubas“ tąsą ir humorą kalbėjomės su šio projekto veidu Modestu Vaišnoru.

Kokie žmonės dabar keliauja su „Humoro klubu“?
Paulius, Mantas, Domas, aš. Dar nėra visiškai aišku, ar prie mūsų galės prisidėti Justas. Jei Smoriginas „pamylės“, Justas grįš toliau šokti.

Kai jūs atvažiuojate į Klaipėdą, nori nenori tenka prisiminti apie pirmąją jūsų viešnagę šiame mieste. Deja, tada Justinui ji baigėsi muštynėmis.
Mums tai buvo tik nuotykis.

Projekto televizijos ekrane neliko. Apie ką jūs dabar juokaujate? Apie tą pačią televiziją?
Tai bus pirmasis mūsų reginys po to, kai „Humoro klubas“ dingo iš televizijos. Apie ką kalbės kiti – visai nežinau, ir apie savo pasirodymą dar tebegalvoju. Manau, kad vis tiek labai mes nesikeisime – ir toliau klius blogiečiams.

Kodėl jūsų nebeliko televizijoje?
Dėl menkų reitingų. Iš šio projekto buvo daug tikimasi. Jam buvo paskirtas geriausias laikas. Gaila, bet neatlaikė konkurencijos su kitomis televizijomis, nes „Humoro klubas” buvo labiau nišinis produktas.

Koks yra jūsų receptas prajuokinti publiką?
Klaipėdoje pastebėjau, kad žmonėms labai patinka, kai „pavarai“ ant Šiaulių. Kaune ant Vilniaus, o Birštone ant Druskininkų ir atvirkščiai.
Dažniausiai viskas gimsta netyčia. Kaip ir visi interneto folkloro juokeliai. Geriausias to pavyzdys – ta girta plevėsa, rėkianti: „Aš noriu šventę švęsti“. Ji tikriausiai apie tai niekada taip nebūtų nesugalvojusi, bet kažkas smegeninėje su alkoholiu susipynė ir gavosi tokia frazė. Ir čia tas pats – tu juokauji ir kartais gimsta kokia frazė, kurią pasigauna aplinkiniai ir vis kartoja.

Ką veikia „Humoro klubo“ žmonės?
Justas dabar meta svorį ir daug šoka. Paulius užsiima laidos „TV antis” tekstais ir niekaip neatsiplėšia nuo savo merginos. Taip beveik prarado savąjį ego. Martynasdirba vadybininku. Mes apie jį juokaujam – kad jis verslininkas, kuriam kada nors pasiseks. Mantas – kylanti Lietuvos komikų žvaigždė, vienintelis iš jaunosios kartos, dabar iš to gyvenantis. Nežinau, kaip jis ten gyvena, bet nuolatiniam bilietui pakanka.

Tikriausiai publiką įaudrinti lengviau, kai vakaras gerokai įsibėgėjęs.
Mus kritikuoja, kad klubuose juokiname girtą publiką. Bet lygiai taip pat yra ir koncertuose, kur žmonės, kol neišgeria, tol neina šokti. Gal vienintelis Radžis gali žmones ant kojų pastatyti, nes jo gerbėjams ir taip proto nedaug yra likę.

Ir visgi – apsaugininkų nežadate Klaipėdoje nusisamdyti?
Tikiuosi klubas tuo pasirūpins. Mes ne Zvonkai, patys sau to leisti negalime. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius