Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Linkytė: kitais metais laimėsiu teisę atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“!

Abiturientė Monika Linkytė, šiais metais užėmusi ketvirtąją vietą nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ finale, džiaugiasi pasiekimais ir išduoda ambicijas kitąmet atstovauti Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse.
Atrankos į „Euroviziją“ finalo akimirka
Atrankos į „Euroviziją“ finalo akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Galiu drąsiai sakyti, kad dalyvaudama šių metų „Eurovizijos“ atrankoje nepatyriau nei vienos blogos emocijos. Kiekvienas pasirodymas man yra puikus žingsnis į priekį. Džiaugiuosi, kad įdėtas darbas nenuėjo šuniui ant uodegos ir sulaukiau gana palankių įvertinimų, – šypsojosi jauna, bet jau patyrusi dainininkė. – Pati manau, kad šiais metais konkurse pasirodžiau geriau nei pernai. Tą byloja ir pasiekti rezultatai – 4 vieta finale. Sulaukti tokio įvertinimo ir turnyrinėje lentelėje atsidurti šalia tokių atlikėjų kaip Linas Adomaitis, Rūta Ščiogolevaitė ir Evelina Sašenko man yra ne tik garbė, bet ir didžiulė atsakomybė.“

Nacionalinėje atrankoje Monika pristatė ne tik solinę dainą, bet ir savo pritariančiuoju vokalu padėjo pristatyti dar kelias dainas.

„Žinoma, tai įnešė papildomo jaudulio, tačiau tapo vertinga patirtimi. Kiekvienas pasirodymas didžiojoje scenoje man yra puiki pamoka. Esu pakylėta ir jau dabar išsikėliau sau naują tikslą – kitais metais laimėti nacionalinį „Eurovizijos“ finalą ir atstovauti Lietuvai“, – pasitikėjimo savimi nestokojo M.Linkytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius