-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Monika Linkytė po susitikimo su Mino nusprendė nebetylėti

Į keistą situaciją pateko šių metų „Eurovizijos“ sensacija dainininkė Monika Linkytė. Viešai išsakiusi savo nuomonę apie galimai dainininko Mindaugo Mickevičiaus–Mino nuplagijuotą dainą, dvyliktokė buvo iškoneveikta. Monika sako, kad iš Mino sulaukė grasinimų, teigiama kompanijos„Gyva Muzika“ išplatintame pranešime spaudai.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Konfliktas įsiplieskė po to, kai M.Linkytė savo socialinio tinklalapio „Facebook“ paskyroje pasidalino vieno internetinio portalo nuoroda, kurioje buvo aprašoma galimai dainininko Mino nuplagijuota daina. Jaunoji atlikėja išreiškė kritišką savo vertinimą šiam kūriniui. Tai itin nepatiko atlikėjui M.Mickevičiui–Mino, kuris radęs pirmą progą nusprendė paskaityti Monikai pamokslą.

„Visada galvojau, kad Lietuva – laisva šalis, kurioje kiekvienas gali atvirai reikšti savo nuomonę. Pasirodo, taip nėra. Vėliau gali būti išbartas už tai, kad turi savo poziciją. Taip pat gali susilaukti ir grasinimų“, – susijaudinusi pasakoja Monika.

Mino dainininkę nusprendė iškoneveikti tuomet, kai ši mažiausiai to tikėjosi. „Su bičiule ėjau iš parduotuvės į Lietuvos televizijos patalpas. Staiga kažkas mane smarkiai iš už nugaros apkabino. Pamaniau, kad taip gali elgtis tik labai gerai mane pažįstantis žmogus. Tačiau mane stipriai suėmė Mino, kurio dorai net nepažįstu. Jis ėmė man pamokslauti, kad patalpinusi straipsnio, kuriame aprašoma jo neva nuplagijuotos dainos istorija, nuorodą pasielgiau labai negražiai. Taip esą šmeižiau jį. Tačiau tas žmogelis turbūt nesupranta, jog išsakyti savo nuomonę Lietuvoje niekam nėra draudžiama“, – sako M.Linkytė.

Tuo ši istorija nesibaigė. Baigęs skaityti moralą Monikai, Mino nusprendė aštuoniolikmetei pagrasinti. Dainininkas teigė, jog ketina viešoje erdvėje pavadinti Moniką „žiurkike“ ir taip esą atsilyginti už šios viešai ištartą nuomonę.

„Turbūt skaudi Mino gyvenimo patirtis, jei jis įsivaizduoja, jog visos moterys yra „žiurkikės“. Aš jam nuoširdžiai linkiu susirasti šaunią merginą ir užmegzti ilgalaikius santykius, kad paskui nereikėtų visų dailiosios lyties atstovių vadinti ilgauodegiais padarėliais“, – šypteli  Monika.

Mino komentaras

15min.lt sekmadienio vakarą kalbintas Mindaugas Mickevičius-Mino stebėjosi, kad mėginama pasidaryti reklamą naudojantis jo vardu.

„Visa tai nesąmonė. Pasakiau jai, kad nerašinėtų apie mane „Facebook“ tinkle ir domėtųsi savo temomis, o ne mano. Aš savo reikalus išsispręsiu“, – sakė jis.

Išgirdęs apie grasinimus Monikai Linkytei, Mino teigė nesuprantantis, kam yra veliamas į tokias istorijas. „Nežinau, man nepatinka, kad žmogus iš to darosi sau reklamą. Taip, paprašiau manęs neapkalbinėti ir nesinaudoti mano vardu, nesinaudoti informacija ape mane, bet tai – viskas“, – kalbėjo dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius