Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Račiūnaitė: „Aš gerbiu ir myliu Aleksandrą, todėl kovosiu dėl mūsų šeimos“

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Aleksandro Pogrebnojaus šeimoje įvyko buitinis konfliktas, kuris baigėsi ne itin maloniai – dizainerio žmona Monika Račiūnaitė apdraskė savo vyrui kaktą, o šis neva trenkė delnu žmonai per veidą. Po konflikto A.Pogrebnojus buvo išvežtas į areštinę, o pirmadienį apklaustas Vilniaus 3-iajame policijos komisariate. Po apklausos paleistas vyras tikino ne smurtavęs, o gynęsis. Praėjus parai po konflikto dizainerio žmona Monika Račiūnaitė portalui Žmonės.lt teigė tikinti, kad jos šeima įveiks krizę, taičiau teks abiems pasistengti.
Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė
Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Mūsų konfliktas tapo kažkokiu metų įvykiu, bet iš tikrųjų viskas nėra taip baisu. Problemų nereikia bijoti ir jų gėdytis, jas reikia spręsti. Tikiu, kad viskas išeis į gera. Aleksandras yra Mykoliuko tėvas, dėsiu visas pastangas, kad viskas būtų gerai. Ne tik jis, bet ir aš esu stipraus charakterio“, – portalui Žmonės.lt prisipažino Monika.

Ji teigė, kad judviejų šeimos konfliktas nėra sensacija ir kad visos poros turi problemų. „Aleksandras turi problemų su alkoholiu ir jas būtina spręsti. Visi mes žmonės ir turime didesnių ar mažesnių problemų. Aš jį gerbiu ir myliu, todėl dėsiu visas pastangas, kad mūsų šeima nesugriūtų.“

Mergina tikino, kad nors konfliktas ir buvo skaudus, ji norinti išsaugoti santykius ir tikisi, kad tiek jai, tiek A.Pogrebnojui nemalonus incidentas bus pamoka. Jauna moteris teigė, kad jos vyras yra protingas žmogus, todėl tikėtina, kad nurimę po blogų emocijų jiedu priims sprendimą dėl santykių.

Ne tik jis, bet ir aš esu stipraus charakterio.

„Labai skaudu, kad įvyko konfliktas, ir dar Mykolo akivaizdoje. Susistumdymą matė ir mano brolis – jeigu jo nebūtų buvę, tai garantuotai, kad būtų buvę dar baisiau. Bet aš labai tikiu, kad mums pavyks išsiaiškinti. Kaip žmogus jis yra labai protingas, turi daug teigiamų savybių. Tikiuosi, kad mudu priimsime tokį sprendimą, kad problemos mūsų šeimoje daugiau nesikartotų. Reikia tikėtis, kad viskas bus gerai. Pirmiausia būtina rimtai pasikalbėti – kol kas mudu dar nebendravome, reikia abiem aprimti“, – sakė ji.

Mergina pasakojo, kad antradienio naktį A.Pogrebnojus nakvoti namo negrįžo: „Dėl to tik geriau, nes tiek jam, tiek man dar stresas. Ką mes galėtume taip staigiai išspręsti? Dar reikia laiko, kad viskas susigulėtų. Tik tada galėsime priimti sprendimą.“

Paklausta, ar atsiėmė pareiškimą iš policijos, M.Račiūnaitė teigė to nepadariusi. Anot jos, pareiškimo rašymas – ne žaidimas, kad jau kitą dieną, aprimus blogoms emocijoms, pultum jo atsiiimti.

„Pareiškimo dar neatsiėmiau, viskas priklausys nuo to, kaip toliau vystysis ši situacija. Čia juk ne žaidimas, kad parašiau pareiškimą policijoje, o po kelių dienų atsiėmiau. Labai daug kas priklauso nuo paties Aleksandro. Kai nuslūgs emocijos, mudu pasikalbėsime. Žiūrėsiu, kad sūnui būtų geriausia – dabar dėl jo gyvenu“, – sakė beveik pusantrų metukų sūnų Mykolą auginanti Monika.

Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė
Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius