-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Monika Račiūnaitė: „Kokios skyrybos? Mūsų santuoka negaliojanti, tai buvo teatras“

Aleksandro Pogrebnojaus (48) kaltinimų, neva vartoja narkotikus ir yra neištikima, sulaukusi jo žmona Monika Račiūnaitė (27) Žmonės.lt sakė esanti pasiruošusi ginti savo garbę. Ji žada pasidaryti tyrimus, kurių rezultatai, anot Monikos, įrodys, kad ji nevartoja jokių narkotinių medžiagų. Be to, M.Račiūnaitė atskleidė, kad su A.Pogrebnojumi iš tiesų nėra oficialiai susituokusi.
Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė
Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Kad M.Račiūnaitė jam neištikima ir yra neva priklausoma nuo narkotikų, A.Pogrebnojus viešai paskelbė vėlyvą sekmadienio vakarą. Tada dizaineris Žmonės.lt pasakė ketinąs kreiptis į teismą prašydamas skyrybų.

Tačiau M.Račiūnaitė dėl A.Pogrebnojaus pareiškimo stebisi: Žmonės.lt ji atskleidė, kad iš tiesų su dizaineriu nėra oficialiai susituokusi.

Viganto Ovadnevo / 15min nuotr./Monika Račiūnaitė-Pogrebnojė ir Aleksandras Pogrebnojus
V.Ovadnevo nuotr./Monika Račiūnaitė ir Aleksandras Pogrebnojus

„Kokios skyrybos? Juk mes net nesam vedę. Mūsų santuoka negaliojanti, tai buvo teatras. Taip, mūsų santuoka nėra įteisinta. Duomenų bazėje aš realiai esu netekėjusi. Vestuvės juk gali būti, galima šventę surengti, bet ta santuoka nėra registruota, ta santuoka negaliojanti“, – Žmonės.lt sakė M.Račiūnaitė.

Žmonės.lt žiniomis, A.Pogrebnojus ir M.Račiūnaitė iš tiesų teisiškai yra nesusituokę. Oficialių įrašų apie jų santuoką Varėnos rajono savivaldybėje nėra.

2012 metų gegužės 26 dieną pora vienas kitam „taip“ ištarė Babriškių Šv. arkangelo Mykolo parapijos bažnyčioje.

Tuomet po bažnytinės santuokos įregistravimo pora per 10 dienų turėjo pateikti dokumentus Civilinės metrikacijos skyriui, tačiau to nepadarė. Dėl šios priežasties jų santuoka oficialiai nėra įregistruota.

„Tuomet, kai jie tuokėsi, dar patys jaunavedžiai turėjo pasirūpinti dokumentais. Po santuokos įregistravimo bažnyčioje jie per 10 dienų turėjo atvykti į tos savivaldybės metrikacijos skyrių, kurios teritorijoje yra bažnyčia, ir įteisinti civilinę santuoką“, – Žmonės.lt sakė Varėnos rajono Civilinės metrikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Rūta Aganauskienė.

Su A.Pogrebnojumi nebendrauja

Žmonės.lt M.Račiūnaitė sakė, kad taikytis su A.Pogrebnojumi galimybių nėra. „Su ponu Aleksandru mes nieko neišsprendėm. Jis tik man sakė, kad kenks, ir tiek, ir viskas tuo pasakyta“, – kalbėjo ji.

M.Račiūnaitė sako matanti dizainerio įrašus „Facebook“ tinkle, tačiau pati tikina su juo nebendraujanti. „Nei jis su manimi, nei aš su juo nekontaktuojame. Jis bendrauja su kitais, bet ne su manimi“, – kalbėjo ji.

Moteris atviravo, kad nesutarimai porą skaldė jau seniai: „Nėra taip, kad čia staigiai taip būtų. Čia, žinokit, seniai jau taip yra, tokie nesusipratimai, nesusikalbėjimai, neišklausymai vienas kito... Sunku, labai sunku su juo visą laiką buvo. Ir kuo toliau, tuo sunkiau.“

Darysis tyrimus dėl narkotikų

M.Račiūnaitę šokiravo A.Pogrebnojaus kaltinimai, neva ji vartoja narkotikus. Ji pasiryžusi įrodyti, kad dizaineris meluoja, ir žada kreiptis į Vilniaus priklausomybės ligų centrą.

„Tai visiškas šantažas. Labai daug melo, labai daug netiesos. Aš tikrai kreipsiuos į narkologinį. Eisiu, darysiuos tuos tyrimus, kad įrodyčiau, jog nevartoju jokių narkotikų. Mano sąžinė visiškai švari dėl to. Tai visiškas šmeižtas, pažeminimas. Mane nustebino“, – sako ji.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Monika Račiūnaitė-Pogrebnojė
L.Balandžio nuotr./Monika Račiūnaitė

Paklausta apie A.Pogrebnojaus kaltinimus dėl neištikimybės, M.Račiūnaitė sakė: „Nieko rimto tikrai neturiu. Draugai ir tiek, su kuriais bendrauju. Mes su Aleksandru neišklausome vienas kito, gal čia yra problema. Nesusikalbame... Bet nenoriu gilintis.“

Ginti savo garbę M.Račiūnaitė svarsto ir teisme. „Turiu visas galimybes, visus šansus. Tikrai iš jo nesitikėjau, kad iki tokio lygio...“ – svarstė ji.

Šiandien Monika ieško, kur galėtų išsikraustyti, mat namai su A.Pogrebnojumi – bendri.

Paklausta, gal vis dar yra likę jausmų, kurie jos santykius su A.Pogrebnojumi išgelbėtų, M.Račiūnaitė nukerta trumpai: „Ne, jokių.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius