-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Račiūnaitė palieka namus, kuriuose gyveno su Aleksandru Pogrebnojumi: „Daugiau nebegaliu“

Po kelias dienas trukusio konflikto su Aleksandru Pogrebnojumi Monika Račiūnaitė nusprendė priimti svarbų sprendimą. Su sūnumi ji išsikrausto iš bendrų jų namų.
Monika Račiūnaitė-Pogrebnojė
Monika Račiūnaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Daugiau nebegaliu. Man reikia ramybės, noriu truputį nuo visko pailsėti. Dar kol kas esu šoko būsenos“, – Žmonės.lt komentavo M.Račiūnaitė.

Trečiadienį ji pradėjo pakuotis daiktus ir jau per porą dienų turėtų visiškai išsikraustyti į kitą butą. Ten ji apsistos dviese su sūnumi. „Turiu draugių, draugų, bet neišsikraustau pas jokį vyrą. Kokie dar širdies reikalai? Šioje situacijoje norisi tik ramybės“, – tikino ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Račiūnaitė pateikė Aleksandrui Pogrebnojui narkotikų testo rezultatus

Pasak jos, šį sprendimą pora priėmė drauge, kartu pasikalbėję su A.Pogrebnojumi.

„Trumpam buvome susitikę, kalbėjomės. Tačiau tai yra mano asmeninis sprendimas, taip nusprendžiau, taip noriu, taip privalau padaryti“, – kalbėjo M.Račiūnaitė.

Klubo nuotr./Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė
Klubo nuotr./Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė

Ji neslėpė – Aleksandras bandė atkalbėti ją nuo tokio gyvenimo posūkio, tačiau ji nuomonės bent kol kas keisti nekeltina.

M.Račiūnaitė dar pirmadienį paatviravo, kad judviejų 2012 metais įvykusi bažnytinė santuoka teisiškai yra negaliojanti, todėl ji ir Aleksandras, kaip pati sako, nėra vyras ir žmona. Dėl šios priežasties nėra reikalo kalbėti ir apie skyrybas.

„Apie tai kol kas negalvoju. Noriu pagyventi atskirai, atsigauti. Mes nesame susituokę, mūsų santuoka neregistruota, todėl nėra ir kur skirtis. Negaliu pasakyti, kaip bus vėliau. Tikrai bendrausime, palaikysime ryšį dėl vaiko, sūnui reikia matytis su tėvu. Stengsimės išlaikyti draugišką santykį“, – Žmonės.lt kalbėjo ji.

Žmonės.lt primena, kad A.Pogrebnojus jau kuris laikas gyvena ne po vienu stogu, iki šiol dizaineris buvo apsistojęs savo darbo vietoje, o M.Račiūnaitė su judviejų mažamečiu vaiku – bendrame jų bute.

Dėl narkotikų vartojimo kaltinimų sulaukusi M.Račiūnaitė antradienį apsilankė priklausomybės ligų centre ir įrodė, kad narkotikų testo rezultatas – neigiamas.

Ir nors tai neįtikino dizainerio, jis sakė matantis tik vieną išeitį – skirtis, gyventi atskirai, tačiau drauge rūpintis vaiku. M.Račiūnaitė apsisprendė palikti bendrus judviejų namus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Aleksandras Pogrebnojus atvirai: meilė neišblėso, bet geriausia išeitis – skyrybos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius