Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šalčiūtė atvira – jai reikia vaikino: „Norisi šilumos, kurią galėtų suteikti antra pusė“

Šokėja ir televizijos projektų dalyvė Monika Šalčiūtė (21) kone kasdien sulaukia gerbėjų dėmesio – puikiai pramogų pasaulyje žinomai merginai jo pavydėti galėtų kone kiekviena jauna mergina. Vis dėlto pati Monika jaučiasi gana vieniša – ne kartą poruota su vienu ar kitu vaikinu ji teigia, kad rimtos meilės nepatyrė nuo to laiko, kai iš gyvenimo prieš dvejus metus pasitraukė jos vaikinas. Monika atvira – mylėti ir būti mylimai šiuo metu yra bene didžiausia jos svajonė.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė

Galbūt atėjęs ruduo M.Šalčiūtei sukėlė tokias emocijas, kad savo socialinio tinklo paskyroje feisbuke ji atvirai rėžė – „ Man reikia vaikino!!!“?

„Nesvarbu, koks laikas mus supa, visada norisi šilumos, kurią galėtų suteikti antra pusė... Taip jaučiuosi ir aš... Po savo mylimojo netekties prieš dvejus metus, taip ir neturėjau rimtos draugystės, simpatija ir flirtas buvo, bet nieko reikšmingo“, – Žmonės.lt prisipažįsta Monika.

Tomo Šimkaus nuotr./Monika Šalčiūtė
Tomo Šimkaus nuotr./Monika Šalčiūtė savo šokių studijoje

Nors jai puikiai sekasi tvarkyti finansinę savo gyvenimo pusę, siekti tikslų, mergina atvirauja, kad jau atėjo tinkamas metas ir asmeninio gyvenimo puoselėjimui.

„Esu jauna, savarankiška mergina, aš, kaip ir kiekvienas žmogus, noriu būti mylima. Jau „pribrendau“ tam, kad leisčiau žmogui manimi pasirūpinti, būti mano ramsčiu... Aš jau noriu, kad mane mylėtų, palaikytų, kad gyvenime eičiau ne viena“, – atvirauja Monika.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė

Galbūt vaikinai išsigąsta jos žinomumo ir todėl nedrįsta pakviesti į pasimatymą? „Kartais tikrai jaučiu, kad žmonės tiesiog bijo prie manęs prieiti... Bet nemanau, kad taip yra labiausiai dėl to, jog esu žinoma, gal labiau todėl, kad esu savarankiška, reikli, kelianti sau didelius reikalavimus“, – svarstė pašnekovė.

O kokius gi reikalavimus ji kelia būsimiems kandidatams į jos širdį? „Reikalavimai, nei dideli, nei maži, kiekvienas juos iškeliame skirtingai. Man svarbu, jog žmogus būtų ištikimas, mane mylėtų, rūpintųsi. Jau pamiršau, koks tai jausmas, o gal nesu jo net patyrusi... Bet dėl to aš pati esu kalta, nes neleisdavau to daryti, sakydavau, kad aš pati viską galiu, čia mano klaida...“ – prisipažįsta Monika.

„Taip pat labai svarbus tarpusavio pasitikėjimas ir pagarba. Amžius nesvarbu, viskas priklauso nuo žmogaus brandos ir pasaulėžiūros, tuo klausimu nesu reikli. Aš tiesiog noriu jaustis saugi, noriu gyvenimo ramsčio, patarėjo“, – priduria M.Šalčiūtė.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė
Tomo Šimkaus nuotr./Monika Šalčiūtė su savo šokių mokinėmis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius