-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Monika Šalčiūtė pasidalijo išskirtiniais kadrais iš sesers Marijos vestuvių Londone

Iš Londono grįžusi Monika Šalčiūtė (21) – kupina įspūdžių. Birželio 12-ąją ji pirmą kartą gyvenime dalyvavo vestuvėse. Šis įvykis jai tapo dar įsimintinesnis ir asmeniškesnis dėl paprastos priežasties – jaunamarte tapo jos penkeriais metais vyresnė sesuo Marija, Londone ji ištekėjo už mylimojo Ricky Mitchello. Išskirtiniais vestuvių kadrais Monika pasidalijo su Žmonės.lt skaitytojais.
Monika Šalčiūtė su seserimi Marija
Vestuvių akimirka / Kamal Mostofi nuotr.
Kamal Mostofi nuotr./Vestuvių akimirka
Kamal Mostofi nuotr./Monika Šalčiūtė su broliais Jonu (kairėje) ir Mykolu (dešinėje) ir seserimi Marija ir jos vyru Ricky

„Abi su seserimi esame labai laimingos. Ši proga man – neeilinė“, – Žmonės.lt sakė Monika. Šventės dieną jai teko ypatingas vaidmuo – Monika tapo vyriausiąja pamerge.

Kartu su dar dviem lietuvėmis pamergėmis jos vilkėjo vienodas persikinės spalvos sukneles. Vakarui Monika pasirinko specialiai vestuvėms įsigytą suknelę. Jai makiažą darė profesionali meistrė Žydrė Žilinskaitė, kuri Londone turi įkūrusi vizažo studiją.

Išskirtiniai vestuvių kadrai:

„Tai didelė mūsų šeimos šventė. Labai džiaugiuosi, kad visi susitikome. Šiuo metu esame išsibarstę: mes su vienu iš brolių gyvename Lietuvoje, sesuo ir kitas brolis – Anglijoje. Tai buvo proga visiems susitikti“, – kalbėjo mergina.

Pasak Monikos, tai buvo paprastos, jaukios vestuvės. Oficiali ceremonija vyko Londone esančiuose santuokų rūmuose, vėliau šventė persikėlė į vieną iš miesto viešbučių, į kurį susirinko apie 40 kviestinių svečių. Dalis jų atskrido iš Lietuvos, tačiau didžioji dalis jų – britai arba Didžiojoje Britanijoje gyvenantys lietuviai. Vestuvėse svečiai šoko iki paryčių. 

Drauge su Monika vestuvėse lankėsi ir verslininkas Ugnius Kiguolis, jiedu vyko kaip pora. „Buvome vienas kito palydovais“, – sakė Monika.

Kamal Mostofi nuotr./Vestuvių akimirka
Kamal Mostofi nuotr./Monika Šalčiūtė ir Ugnius Kiguolis

Viena iš trijų pamergių buvusi Monika vestuvėse nepraleido ir šventės tradicijų gaudyti vestuvinę puokštę. Tačiau paklausta, ar pavyko sugauti, ji  intriguodama juokėsi: „O gal ir ne. Negaliu sakyti.“

Marija ir Ricky susižadėjo pernai kovą. Marija Londone gyvena jau daugiau nei dvejus metus, ten ji dirba viešbučio renginių organizatore. Jos vyras – virtuvės šefas. „Jis labai skaniai gamina valgyti!“ – juokėsi Monika.

Po vestuvių Marija pasirinko vyro pavardę ir tapo Mitchell.

Kamal Mostofi nuotr./Vestuvių akimirka
Kamal Mostofi nuotr./Vestuvių akimirka

„Viskas buvo labai gražu. Mano sesuo – nuostabi. Ji labai geros širdies, rami, taiki. Savo išvaizda labai panaši į mūsų mamą – iš jos paveldėjo visus bruožus“, – pasakojo ji.

Vestuvių proga Monika seseriai ir jos vyrui padovanojo „vokelį“ su pinigais ir fotoaparatą. „Jau kitą dieną po vestuvių jaunavedžiai išskrido į Kanarų salas, todėl pagalvojau, kad fotoaparatas jiems labai pravers“, – sakė Monika.

Kamal Mostofi nuotr./Vestuvių akimirka
Kamal Mostofi nuotr./Vestuvių akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius