Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monikos Šalčiūtės akibrokštas: filmavime išvydusi Agness Landau, šokėja paliko TV studiją

Interneto sensacija vadinama šokėja Monika Šalčiūtė susuko pirmąjį savo videoblogo įrašą, kuriame išliejo dūšią. Antai trečiadienį ji dalyvavo TV3 laidos „Ginčas be taisyklių“ filmavime, čia nutikę įvykiai ją nemenkai įskaudino. Mergina pasakoja taip įsižeidusi, kad vidury filmavimo tiesiog išėjo iš studijos.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

„Šiandien buvo perpildyta mano kantrybės taurė, paskutinis lašas“, – kreipdamasi į savo žiūrovus sakė M.Šalčiūtė. Neva todėl ir susuko vlogą, idant visi išgirstų jos pamąstymus ir padarytų išvadas. 

Žvelgdama į vaizdo kamerą M.Šalčiūtė pasakojo apsilankiusi TV3 laidos „Ginčas be taisyklių“, kurią veda Kristupas Krivickas ir Rūta Ščiogolevaitė, filmavime. Šios laidos tema – išties pikantiška: „šlovės kaina“.

Gavusi kvietimą dalyvauti laidoje M.Šalčiūtė noriai sutiko, tačiau prieš tai pasidomėjo, kas dar joje dalyvaus. „Prieš eidama į laidą paklausiu, kas joje dalyvaus, tam, kad nekiltų kažkokių konfliktų. Juk normalu – galbūt aš kažkam nepatinku, man gal irgi kažkas nepatinka <...>. Buvau apgauta – vidury laidos atėjo žmogus, kuris yra transvestitas. Man atrodo, gerai žinomas“, – sakė M.Šalčiūtė, omenyje turėdama čia taip pat besifilmavusią Agness Landau.

Anot M.Šalčiūtės, anksčiau jai nieks nebuvo sakęs, kad A.Landau taip pat filmuosis laidoje, todėl ji ir pasijautė apgauta. Mergina įsitikinusi, kad laidos rengėjai jai parodė nepagarbą, pigiais triukais kovoja dėl geresnio reitingo.

 

Ne paslaptis, kad M.Šalčiūtės ir A.Landau santykiai – išties nekokie. Monika neslepia antipatijos Agness, ją grindžia keliais argumentais: anot M.Šalčiūtės, A.Landau per daug demonstruojasi, negerbia žmonių ir juos keikia, žemina Lietuvos moteris sakydama, kad už didžiąją dalį jų yra gražesnė. „Stengiuosi vengti tokių žmonių, kurie taip elgiasi. Ir tai ne dėl to, kad jis homoseksualas“, – tikino M.Šalčiūtė. 

Savo vloge ji pasakoja, kad pamačiusi studijoje A.Landau tiesiog pakilo išeiti. „Nenoriu kelti reitingo tai laidai, kad jie pelnytųsi iš mūsų. Mes nieko negaunam. Tik visos kalbos – blogi žodžiai – eina ant mūsų. Ir geri, aišku“, – sprendimą palikti studiją paaiškino M.Šalčiūtė. Sako, viskas ir pačios A.Landau labui – Monika nenorėjo, kad koks išsprūdęs pasisakymas ją įžeistų. 

Tiesa, M.Šalčiūtė priduria, kad kiti laidos svečiai ją bandė sulaikyti, ypač viena dainininkė – sakė, kad taip daryti negražu. „Juokinga, kai taip sako žmogus, kuris dainuoja kaip kniaukianti katė“, – nusijuokė Monika. 

Savo vlogo įrašą ji baigė prašymu daugiau nebekviesti jos į televizijos laidas, jei jose ketinama pateikti netikrą informaciją. Be to, gerbėjus paragino būti atsargius ir nesileisti apgaunamiems. 

Asmeninio albumo nuotr./Agness Landau
Asmeninio albumo nuotr./Agness Landau

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius