-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naktines linksmybes į romantiką išmainę Antanas Guoga ir Aistė Šlapokaitė: „Mudu mėgstame leisti laiką dviese“

Šeštadienio vakarą sostinės naktiniame klube „Pabo Latino“ atšvęstas jo dešimties metų gimtadienis. Tarp svečių buvo galima pamatyti ir verslininką Antaną Guogą su sužadėtine Aiste Šlapokaite, pora prisipažino, kad naktiniuose klubuose lankosi retai. „O kam save versti jeigu nėra noro?“ – sutartinai klausė jie.
Antanas ir Aistė Guogos
Antanas Guoga su mylimąja Aiste Šlapokaite / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 1 Antanas Guoga

„Pasilinksminti į naktinius klubus einame retai. Mes labiau mėgstame eiti kažkur skaniai pavakarieniauti, išbandyti naujų restoranų patiekalus. Esame gamtos, gero maisto, turiningo laisvalaikio mėgėjai. Mums tikrai nereikia nei alkoholio, nei trankios muzikos, kad galėtumėme atsipalaiduoti. Nesame tie žmonės, kurie mėgtų naktimis siautėti“, – portalui Žmonės.lt sakė gerai nusiteikusi pora.

Į „Pabo Latino“ juodu pasilinksminti atvyko todėl, kad gavo kvietimą iš A.Guogos bičiulio Igno – vieno iš klubo savininkų. „Pakvietė, tai kodėl gi neatėjus? Dešimt metų gyvuoja šis klubas, galėtų būtų pavyzdys kitiems verslininkams“, – komplimentų draugo verslui negailėjo jis.

Mudu patenkinti ir laimingi dviese, todėl nesuprantu, kodėl reikėtų versti save kažkur eiti naktinėti?

Pora prisipažino, kad kelionių metu užsuka į barus ir naktinius klubus, tačiau juose ilgai neužsibūna. Jų teigimu, dažniausiai į tokias vietas nuvilioja smalsumas – noras pasižiūrėti, kaip linksminasi kitų kultūrų žmonės.

„Užsienyje ne kartą esame lankęsi baruose, naktiniuose klubuose. Įdomu pasižiūrėti, kaip žmonės kitose šalyse linksminasi, bet iki ryto tikrai nebūname. Kitą dieną norisi jaustis darbingiems, aktyviems, kad būtų gera savijauta“, – sakė A.Šlapokaitė.

Moteris prisipažino, kad su draugėmis tik kartą ar keliskart per mėnesį išeina kažkur mergaitiškai pavakaroti. „Net nežinau, kažkaip niekada nebuvau mėgėja siautulingų vakarėlių iki ryto“, – gūžtelėjo pečiais ji.

Tuo tarpu A.Guoga prisipažino, kad seniau mėgdavo iki paryčių užsitęsdavusias linksmybes, tačiau dabar, anot jo, viskas gerokai pasikeitę. Planai kurti šeimą ir bėgantys metai natūraliai atnešė norą kitaip leisti laiką, o ir būti tik dviese, poros teigimu, jiems labai patinka.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Aistė Šlapokaitė ir Antanas Guoga
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Aistė Šlapokaitė ir Antanas Guoga

„Seniau būdavo tų linksmybių, bet juk dabar man jau 40 metų – nei sveikatos tiek nebėra, nei noro. O ir šiaip, reikia atsakingiau žiūrėti į save. Nesu mėgėjas prisigerti, man geriau pasimėgauti gero vyno taure, Aistei taip pat, todėl šiais klausimais mūsų požiūriai sutampa. Be to, mintys apie šeimyninį gyvenimą irgi veda to link, kad nesinori kažkur naktimis trankytis. Mudu mėgstame leisti laiką dviese“, – šypsodamasis sakė A.Guoga.

Jam antrino ir Aistė: „Mudu patenkinti ir laimingi dviese, todėl nesuprantu, kodėl reikėtų versti save kažkur eiti naktinėti, jeigu mums abiems tam paprasčiausiai nėra poreikio?“

Pora susižadėjo kiek mažiau nei prieš metus, todėl, jeigu tikėtume prietarais, jau liko nebedaug laiko iškelti žadėtas vestuves. „Nenorime visų kortų atskleisti, tegu bus siurprizas. Bet bus greičiau, negu visi tikisi“, – paklaustas apie vestuvių datą intrigavo A.Guoga.

„Pabo Latino“ gimtadienio vakarėlyje taip pat linksminosi šokėjas Andrius Kandelis su žmona Milda, krepšininkas Matas Niparavičius, atlikėjos Viktorija Sutkutė ir Simona Nainė, sporto žinių vedėja Vlada Musvydaitė, atlikėja Ingrida Kazlauskaitė su mylimuoju Aidu Rekliu, „Šokių ant ledo dalyvė Gintarė Gurevičiūtė, kurią atlydėjo nauja simpatija, bei kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius