-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Natalija Bunkė išbandė jauninimo procedūrą: „Negaliu sau leisti jokių raukšlių“

Dailiosios lyties atstovės ne veltui taip apibūdinamos – daili išvaizda, dailūs drabužiai, dailūs aksesuarai... Kaip būti gražioms ir nepasiduoti bėgantiems metams – klausimai, bene kasdien iškylantys save prisižiūrinčioms moterims. Dainininkė, televizijos laidų vedėja Natalija Bunkė tausodama savo grožį ryžosi išbandyti veido jauninimo procedūrą. „Ir joks botoksas nereikalingas!“ – juokiasi ji.
Natalija Bunkė po jauninimo procedūros
Natalija Bunkė po jauninimo procedūros / Asmeninio albumo nuotr.

„Išbandžiau tokią naujovę – procedūrą, kurioje jungiasi elektra ir optika, ji vadinasi „Elos“ veido atjauninimu. Naudojamas spindulys, kuris skverbiasi į odą maždaug šešis milimetrus, bet po procedūros nesimato jokios žalos veidui – šįvakar turėsiu du koncertus, todėl beveik iškart po procedūros darysiuosi makiažą“, – portalui Žmonės.lt sakė N.Bunkė.

Dainininkė pasakojo, kad šią procedūrą išbandė pirmąkart, ją dar reikės pasidaryti mažiausiai tris kartus, paskui kas pusmetį vis kartoti.

„Procedūros metu jaučiamas gnybimas ir net per uždėtus akinius matosi labai ryški šviesa. Aš esu atspari skausmui iki negalėjimo, dažnai paprastose procedūrose neprašau jokios nejautros, nebent tai jau būtų operacija, todėl man neskaudėjo“, – teigė N.Bunkė.

Tiesa, moteris patikino, kad yra girdėjusi, kad šią procedūrą išbandę vyrai aikčiojo, kad skauda ir neįmanoma kentėti. „Stiprioji lytis vadinasi“, – juokėsi Natalija.

„Turiu odos problemą – aknę, todėl mano veido oda nėra visai lygi. Dėl šios priežasties turiu nuolat ją prižiūrėti, nes mano veidas – mano prekė! (juokiasi). Negaliu sau leisti ant veido dygti spuogams ar keroti raukšlėms – turiu nuolat prižiūrėti odą, darytis procedūras. Bet tai nereiškia, kad išbandau viską – pasiūla didelė, o aš esu skeptiškai nusiteikusi šiais klausimais, todėl ne viskuo tikiu“, – pasakojo Natalija, prisipažinusi, kad po šios procedūros visgi iškart pajuto odos būklės pagerėjimą – ji švyti, atrodo švari, atsigavusi, todėl jas kartos ir lauks dar geresnių rezultatų.

Martyno Siruso/Žmonės.lt nuotr./Natalija Bunkė
Martyno Siruso/Žmonės.lt nuotr./Natalija Bunkė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius