Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalijos Bunkės sūnus Kristupas jau moka mamą lepinti staigmenomis

Atlikėjai Natalijai Bunkei Motinos diena – ypatinga šventė. Šią dieną ji ne tik sveikins savo mamą, bet ir lauks sveikinimų iš sūnaus Kristupo. Nors jam dar tik treji su puse, berniukas jau žino, kaip pamaloninti mamą, todėl Natalija neabejoja, kad per Motinos dieną pamiršta nebus.
Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu
Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Socialinės iniciatyvos „Nes mes mylime tėvus“ ambasadorė N.Bunkė niekuomet nepamiršdavo Motinos dienos. Nors savo mamai brangių dovanų ir nedovanodavo, visuomet žinodavo, kaip pradžiuginti vieną brangiausių savo žmonių.

„Kiekvieną Motinos dieną aš nudirbdavau kokį nors buities darbą, kad jo nereikėtų daryti mamai. Kalbu ne apie kasdienius buitinius darbelius, o apie ką nors didesnio. Pavyzdžiui, mano mamai labai nepatinka tvarkytis su vazoninėmis gėlėmis, o man tai vienas malonumas! Tad per vieną Motinos dieną persodinau visas gėles ir dar jas papuošiau iš popieriaus iškirptomis širdelėmis. Mamai tokios staigmenos labai patinka“, – pasakojo Natalija.

Šį sekmadienį ji taip pat leis su savo tėvais. „Su Kristupu važiuojame į Klaipėdą. Būsime mes, mano tėvai. Dirbsime visokius po žiemos aplink namą susikaupusius darbus, o vakare maloniai pavargę sėdėsime terasoje, gersime arbatą ir kalbėsimės. Man tokios šventės yra pačios geriausios – kai nereikia niekur skubėti ir gali ramiai būti su artimiausiais žmonėmis“, – kalbėjo garsi atlikėja.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu

Natalija supranta, kaip svarbu tėvams ir vaikams palaikyti tvirtus ryšius, todėl su sūnumi stengiasi praleisti kuo daugiau laiko. Berniukui ne naujiena koncertų ar televizijos laidų filmavimų užkulisiai, nes jis daug kur keliauja kartu su mama.

„Džiaugiuosi, kad Kristupas ne tik būna šalia, bet ir mato, kaip mama sunkiai dirba, pradeda suprasti, kaip ir iš kur atsiranda pinigai. Tai patirtis, kuri augančiam vaikui yra labai svarbi ir reikšminga“, – teigė Natalija.

Ji juokiasi, kad Kristupas labai gudrus vaikas, todėl žino, kaip papirkti mamą, kai užsinori naujos mašinėlės ar kito žaislo: „Gavęs du eurus už vieną nusiperka mašinytę, o už kitą – gėlę mamai. Nes žino, kad mama susileis ir leis pirkti dar vieną mašinytę“.

Socialinės iniciatyvos „Nes mes mylime tėvus“ ambasadorė, paklausta, kaip rekomenduotų tėvams ir vaikams praleisti laiką drauge, sako, kad tai negalėtų būti kad ir kokie nors lauko darbai.

„Dirbti gryname ore ir sveika, ir malonu. O kai tai darai su artimiausiais žmonėmis – dar ir smagu, nes tokį darbą visąlaik lydi nuoširdūs pokalbiai ir juokas“, – įsitikusi N. Bunkė.

Socialinės iniciatyvos „Nes mes mylime tėvus“ tikslas – skatinti tėvus ir vaikus vėl kalbėtis, kartu leisti laisvalaikį. Juk būti su tėvais – madinga! Daugiau ir plačiau www.mylimtevus.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius