-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja daina „Aklai aklai“ primena lyriškąją Tajos pusę

Švelniabalsės Tajos šių metų planuose – ne tik šokių muzikos projektai naktiniuose klubuose, bet ir lyrinių baladžių įrašai. Nusprendusi neapsiriboti vienu muzikiniu stiliumi ar įvaizdžiu, atlikėja eksperimentuoja su įvairiais šokių muzikos prodiuseriais.
Taja
Taja / 15min.lt nuotr.
Temos: 1 Taja

Kita vertus, šią savaitę minėdama aštuonerių metų, praleistų scenoje, sukaktį, Taja gerbėjams pristato naujausią savo dainą „Aklai aklai“, primenančią ankstyvąją romantišką atlikėjos kūrybą.

Prieš keletą mėnesių Taja pristatė naują ir galbūt daugeliui netikėtą šokių muzikos projektą – „Taja clubbing spiced with Inna“. Sėkmingai apkeliavusi didžiųjų miestų klubus, dainininkė ruošiasi dar vienam populiarumo sulaukusio projekto turui.

Visgi šiandien, minėdama aštuonerius metus, praleistus kuriant muziką, dainininkė klausytojams dovanoja naują dainą „Aklai aklai“, kuri leidžia prisiminti lyriškąją Tajos kūrybos pusę. „Nepamirštu ir romantiškų baladžių, su kuriomis prieš aštuonerius metus pradėjau savo muzikinę karjerą. Visiems, kas mano kūrybos klausė ir klausys, siunčiu dainą „Aklai aklai“, – sakė Taja.

Dainininkė pastebėjo, kad per tuos metus jau susiformavo tam tikras jos kūrybos įvaizdis, o terminas „tajiška muzika“ naudojamas radijo stočių laidų vedėjų. „Aklai aklai“ yra būtent tokia daina – svajingas, iš pirmų akordų atpažįstamas Tajos braižas. Muzikinių prieskonių ir paslaptingumo į dainos „Aklai aklai“ melodiją įnešė vienas geriausių Lietuvos trimitininkų Valerijus Ramoška.

Artimiausiu metu, gegužės pabaigoje, Taja su klubine programa žada koncertuoti Dubline ir Londone. O vasaros planuose – naujas šokių muzikos kūrinys su trance kūrėjais Aivem ir DJ Vilmo.

VIDEO: Taja - Aklai Aklai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius