-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja komedija „Tarp mūsų, berniukų...“ sudomino būrį garsenybių

Pirmadienio vakarą Vilniaus kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ raudonuoju kilimu žengė naujos lietuviškos komedijos „Tarp mūsų, berniukų...“ aktoriai, kūrybinė komanda ir būrys svečių – visi jie susirinko į išankstinę filmo premjerą.
Premjeros svečiai
Premjeros svečiai / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Raudonuoju kilimu žengė komedijoje nusifilmavę aktoriai Audrius Bružas, Leonardas Pobedonoscevas, Kirilas Glušajevas, Ineta Stasiulytė, būrys jų kolegų ir bičiulių, atvykusių pasveikinti ir įvertinti naujo filmo.

Renginyje apsilankiusi Livija Gradauskienė, kuriai teko kurį laiką pasirūpinti filmo simboliu tapusia kalyte Fyfa, Žmonės.lt teigė, kad labai džiaugiasi dar viena lietuviško filmo premjera ir laisvalaikiu mielai renkasi Lietuvos kūrėjų filmus. Moteris atviravo, kad teigti, jog visi jie yra labai geri ir įdomūs – negalėtų, tačiau tai, anot jos, elementaru, mat visi turi skirtingus skonius ir lūkesčius.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Tarp mūsų, berniukų...“ premjeros svečiai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Livija Gradauskienė su filmo talismanu kalyte Fyfa ir Leonardu Pobedonoscevu

„Lietuviškuose filmuose lankausi kone visuose – labai džiaugiuosi už atgimusį lietuvišką kiną, linkiu kūrėjams kuo daugiau idėjų, kad viskas neblėstų, o ir toliau tik plėstųsi. Labai juos palaikau – linkiu, kad jiems niekada nestigtų darbo, būtų pajamų, juk jeigu nieko nedarysime, nieko ir nebus – nei ką žiūrėti, nei ką vertinti, nei turėti blogų ar gerų nuomonių.

Visame pasaulyje yra pačių įvairiausių filmų – ir komercinių, ir stiprių meninių, tegul ir lietuviai kūrėjai kuria visokį kiną, juk kuo daugiau išpildoma minčių, tuo daugiau yra iš ko rinktis, mokytis, tobulėti, įtikti skirtingiems skoniams“, – Žmonės.lt sakė Livija.

Tuo tarpu komedijoje vaidmenį sukūrusi Jolanta Leonavičiūtė prisipažino, kad mieliau žiūri holivudinius filmus negu lietuviškus – šiuose apsilanko tik tuomet, jeigu kas nors rekomenduoja, patikina, kad verta pažiūrėti.

Apie ką vyrai kalba likę be savo moterų?

Naujoji lietuviška komedija atskleis tai, apie ką, likę be savo moterų, kalba vyrai. Puiki proga tokiems atviriems pašnekesiams – kelionė automobiliu žvejoti į Norvegiją. Į ją pagrindiniai filmo herojai – keturi draugai – leidžiasi pailsėti nuo rutinos, darbų, draugių, žmonų ir šeimų. Tačiau net ir ištrūkę vyrukai neįstengia pamiršti to, nuo ko bėga ir kas jų gyvenime svarbiausia – savo moterų, todėl visą kelią kalbasi apie jas. 

Filmo herojus – keturis vaikystės draugus – įkūnija garsūs aktoriai Audrius Bružas, Leonardas Pobedonoscevas, Kirilas Glušajevas ir Mantas Vaitiekūnas.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Leonardas Pobedonoscevas, Kirilas Glušajevas ir Audrius Bružas
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Leonardas Pobedonoscevas, Kirilas Glušajevas ir Audrius Bružas

Nauja lietuviška komedija „Tarp mūsų, berniukų...“ – apie vyrus, moteris ir viską, kas tarp jų, kuriama pagal 2010-aisiais visus populiarumo rekordus Rusijoje sumušusios komedijos „Apie ką kalba vyrai“ scenarijų.

Iki šiol jis jau ne kartą atgimė įvairių šalių teatrų scenose ir buvo ekranizuotas Prancūzijoje. Lietuvos žiūrovai pamatys pasakojimą su lietuviškomis realijomis ir naujais siužeto vingiais, kurie šįkart nuves iki pat Norvegijos fiordų.

Filmą kuria „Incognito Films“ komanda, šių metų pradžioje pristačiusi didelio populiarumo sulaukusią komediją „Nepatyręs“. Ji žaibiškai užkopė į trečią vietą visų laikų žiūrimiausių lietuviškų filmų sąraše, nusileidusi tik istoriniam veiksmo filmui „Tadas Blinda“ ir sąrašo lyderiui „Redirected / Už Lietuvą!“.

Lietuvos kino teatruose filmas bus rodomas nuo sausio 1 dienos.

VIDEO: Komedija TARP MŪSŲ, BERNIUKŲ... (2016): oficialus anonsas - žiūrėkite kinuose nuo sausio 1 d.
 
VIDEO: Komedija TARP MŪSŲ, BERNIUKŲ... (2016): necenzūruotas 2'49 min. treileris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius