-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nauja Roberto Petrausko avantiūra – laida apie žmonių baimes

Televizijos žiūrovus kurį laiką kankinęs klausimas – kodėl iš TV3 žinių dingo sporto žinių vedėjas Robertas Petrauskas – jau atsakytas. Paaiškėjo, kad R.Petrauskas nuo vasario 7 dienos šioje televizijoje ves naują laidą „Baimės akys“.
Robertas Petrauskas
Robertas Petrauskas / TV3 nuotr.

„Netrukus TV3 eteryje – šou, kokio jūs dar neregėjote. Šou, kuriame žmonės susiduria su didžiausiais savo vaizduotės monstrais ir juos įveikia. Žaidimas aklinoje tamsoje „Baimės akys“, – skamba grėsmingas R.Petrausko balsas naujos TV3 laidos anonse.

Portalo Žmonės.lt apie naująjį projektą pakalbintas R.Petrauskas atskleidė, kad ši laida jam yra nauja smagi avantiūra, o kaip su ja jam sekėsi susidoroti – nuspręs televizijos žiūrovai.

„Tai naujas mano amplua. Ne man spręsti, kaip sekėsi, – pamatysime per televizorių. Šioje laidoje svarbiausias ne vedėjas, o dalyviai ir jų vaizduotė“, – patikino R.Petrauskas.

Laidos vedėjo teigimu, šiame šou yra labai svarbus netikėtumo efektas – dalyviai nenutuokia, kas jų laukia aklinoje tamsoje.

„Šioje laidoje – tikros emocijos, tikra žmonių vaizduotė, tikra baimė, tikras nuogąstavimas. Tai yra realybės šou tikrąja to žodžio prasme. Kuo žiūrovai labiau bijo savo vaizduotėje, tuo yra linksmiau žiūrovams, kurie viską matys. Dalyviai žaidžia aklinoje tamsoje, o žiūrovai specialios matymo įrangos pagalba matys, kaip viskas yra iš tikrųjų“, – kalbėjo R.Petrauskas.

O kokia baimė kamuoja patį laidos vedėją? „Aš bijau aukščio“, – neslėpė R.Petrauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius