Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujos kolekcijos kūrime paskendęs Juozas Statkevičius savo 45-ojo gimtadienio proga pasidalijo vaikystės nuotraukomis

Žinomas Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius spalio 15 dieną švenčia 45-ąjį jubiliejų, tačiau vyras visa galva yra pasinėręs į darbus, mat visai netrukus mados gerbėjai Vilniuje išvys naują – penktąją – dizainerio kolekciją.
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Vakar  – tėvo metinės (Juozas Statkevičius vyresnysis mirė 2012 metais – red. pastaba), šiandien  – jubiliejus. Tikras gyvenimas: tai balta, tai juoda linija! Gera turėt tiek draugų,  gerbėjų. Esu dėkingas už draugystę, už laiką, kad esat su manim,  dėkingas už viską. Laukiu jūsų visų lapkričio 24-ąją“, – socialiniame tinkle „Facebook“ antradienį rašė mados guru.

Su bičiuliais socialiniame tinkle ir Žmonės.lt skaitytojais Juozas Statkevičius gimtadienio proga pasidalijo savo vaikystės nuotraukomis:

„Juozas intensyviai ruošiasi naujos kolekcijos pristatymui. Nors jis yra pristatęs daug kolekcijų, tačiau ši bus išskirtinė ir jubiliejinė – penktoji viešai pristatoma grandiozinė kolekcija. Šie metai ypatingi tuo, kad tai yra dviguba šventė, nes ne tik kolekcija yra jubiliejinė, bet ir Juozas švenčia savo 45-ąjį jubiliejų“, – portalui Žmonės.lt pasakojo J.Statkevičiaus dešinioji ranka Živilė Matačiūnaitė.

Žmonės.lt žiniomis, dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcija „Pavasaris-vasara 2014“ bus pristatyta lapkričio 24-ąją, sekmadienį, Vilniaus „Siemens“ arenoje.  Bilietų kainos svyruoja nuo 62 iki 207 litų.

Mados renginių gerbėjams belaukiant šio įvykio, siūlome prisiminti praėjusių metų J.Statkevičiaus kolekciją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius