Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Naujos pupytės“: „Į sceną lipsime dainuoti, o ne bernų ieškoti“ (papildyta lapkričio 26 d.)

Paslapties šydas praskleistas: atsinaujinusios merginų grupės „Naujos pupytės“ senbuvės Oksana Pikul ir Skaistė Steikūnaitė į savo kolektyvą priėmė dvi naujas balsingas paneles. Nuo šiol net keturios „pupytės“ publiką žavės ne nuogybėmis, o tobulais vokalais. Žurnalas „Privatu!“ pirmasis suteikia galimybę susipažinti su naujomis grupės narėmis – vilniete Ingrida ir klaipėdiete Sabina.
"Naujos pupytės"
„Naujos pupytės“ / Žurnalo "Privatu" viršelis

Sabina Jucikaitė (24): mergina, rankose laikiusi 60 mln. eurų

Sabina, kaip atsitiko, kad atsidūrei grupėje „Naujos pupytės“?

– Visiškai netikėtai. Iki šiol bendradarbiauju su muzikos prodiuseriu Williamu Buttu iš Švedijos. Vieną dieną jis susisiekė su manimi ir pasakė, kad nori kai ką aptarti. Vėliau paaiškėjo, kad jis kviečia mane prisidėti prie „Naujų pupyčių“. Iš pradžių patyriau šoką, bet sutikau ilgai nesvarsčiusi.

Šis kolektyvas garsėja skandalingomis istorijomis, itin seksualiu įvaizdžiu. Ar tai neatbaidė? Galbūt esi kilusi iš religingos šeimos ir tau tai nepriimtina?

– Nesu pamaldi. Kita vertus, dabar grupė keičiasi, o su ja ir aš. Su merginomis ieškosime kokybiškos muzikos ir seksualumo aukso viduriuko. Atsisakysime pernelyg iššaukiančio įvaizdžio, tačiau išliksime gundančios.

Papasakok apie save. Ar esi naujokė muzikos padangėje? 

– Dainuoju nuo gimimo. Nors niekur rimtai to nesimokiau, sekasi neblogai, manau, turiu įgimtą talentą. Daug metų lankiau chorą, žmonės mane pastebėdavo, todėl dažniausiai atsidurdavau pirmose gretose ir man puikiai sekdavosi. Pamenu, kai man buvo treji, išgirdau populiariąją „Lambadą“ ir tąkart pasakiau mamai, kad ateityje tikrai dainuosiu ir šoksiu. Regis, svajonės pamažu ima pildytis!

Iš kur esi kilusi? 

– Gimiau ir užaugau Klaipėdoje. Tačiau visai neseniai buvau išvykusi gyventi į Olandiją. Ten dirbau pinigų fabrike. Gaminau eurus, tikrindavau vandens ženklus. Tekdavo karpyti specialų popierių, dėlioti į paletes. Tai buvo įdomus, bet fiziškai sunkus darbas. Didžiausia pinigų suma, kurią laikiau rankose, buvo 60 milijonų eurų (200 milijonų litų). Rankos nedrebėjo. Puikiai žinojau, kad jie man nepriklauso.

Kokius mokslus baigei? 

– Aukštojo mokslo nebaigiau. Iš pradžių mokiausi odontologijos, vėliau studijavau administravimą, bet po poros metų supratau, kad tai ne man. Nors mokslai sekėsi gerai, gaudavau stipendiją, mane visuomet traukė muzika.

Ar esi įsipareigojusi? 

– Turiu rimtą mylimąjį, kartu esame jau trejus metus. Jis gyvena Klaipėdoje, todėl dabar dėl grupės reikalų neišvengiamai matysimės rečiau. Bet mylimasis labai mane palaiko, tiki ir džiaugiasi dėl pasitaikiusios progos išreikšti save. Jei reikės, dėl darbų persikraustysiu iš pajūrio į Vilnių. Drauge vyks ir širdies draugas – jis turi galimybių dirbti sostinėje.

Artimiausiu metu tavęs laukia šlovė. Ar gali būti, kad žurnalistams pavyks apie tave sužinoti pikantiškų detalių? 

– Visko gali būti. Mielieji žurnalistai, jūs tik kniskite! Jei atvirai, pabandysiu nuslėpti vieną paslaptį, kuri vienaip ar kitaip susijusi su vyrais. Pati apie tai tikrai nepasakosiu.

Tavo kolegės Oksana ir Skaistė neslepia, kad yra grožio chirurgų klientės. Ar tavo kūnas taip pat patobulintas? 

– Ne, esu šimtu procentų natūrali. Mano krūtinė nedidinta, užpakaliukas dirbtinai neriestas, veido oda nelyginta. Plastines operacijas darysiuosi tik tuomet, kai turėsiu vaikų arba jausiu poreikį.

Ingrida Kolytė (24): Deivydo Zvonkaus bendražygė sulaukė savo valandos

Ingrida, kokios emocijos apėmė tapus grupės „Naujos pupytės“ nare?

– Tik teigiamos. Juk visas kolektyvas yra pozityviai nusiteikęs ir skleidžia tik geras emocijas. Anksčiau „Naujos pupytės“ buvo skandalingos, o dabar viskas keičiasi. Akcentuosime gerą vokalą.

Muzikos pasaulyje nesi naujokė. Daug metų buvai pritariančioji Tajos atlikėja, iki šiol dainuoji Deivydo Zvonkaus Smaragdiniame chore. Atsisakysi šių darbų?

– Gaila, kad para turi tik 24 valandas. Be dainavimo dar dirbu vienoje įmonėje, kurioje kuriu reklamas. Bet visko teks atsisakyti, dabar stengsiuosi tik dėl grupės „Naujos pupytės“.

Papasakok apie save.

– Gimiau ir užaugau Vilniuje. Dainuoju nuo mažų dienų. Su sese rengdavome tėvams koncertus namuose, vėliau dešimt metų dainavau chore, lankiau dainavimo pamokas pas profesionalus. Pagal specialybę esu teisininkė, šiuo metu Vilniaus universitete siekiu vadybos ir verslo administravimo magistro laipsnio. Žodžiu, veiklos man nestinga.

Iki šiol Oksaną ir Skaistę pažinojai iš spaudos. Kokį įspūdį tau paliko merginos, kai pabendravai akis į akį? 

– Labai gerą. Iš pradžių bendravome internetu, vėliau susitikome realybėje. Man tiek Oksana, tiek Skaistė iš karto patiko. Jos labai fainos, draugiškos ir iniciatyvios panelės. O aš esu nekonfliktiška asmenybė, su visais randu bendrą kalbą, todėl neturėtų kilti problemų. Manau, scenoje nekonkuruosime – esame per daug skirtingos. Viena žavės vokalu, kita – charizma, trečia – grožiu, o ketvirta – charakteriu. Neužgošime viena kitos.

Ar esi skandalinga asmenybė? 

– Nesu skandalistė. Manau, muzikos aukštumų galiu pasiekti talentu. Nesu išskyrusi šeimos, nepalikau vaikų globos namuose, nepozavau nuoga, nes mano kitokios vertybės. Gyvenu ramia sąžine, nes nieko neprisidirbau (šypteli).

Kaip sekasi asmeniniame gyvenime? 

– Puikiai. Turiu ilgametį gyvenimo draugą. Bet naujieji gerbėjai neturi nusiminti, kad visos mūsų grupės narės yra užimtos. Juk į sceną lipame dainuoti, o ne bernų ieškoti!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius