Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neatsispyrusi pokemonų manijai tinklaraštininkė Agnė Juškėnaitė pristatė savo kolekciją

„Pokemon Go“ žaidimui žengus į Lietuvą ir jų gaudymo karštinei kaip reikiant įsisiūbavus, tinklaraštininkė Agnė Juškėnaitė savo vaizdo įrašą šį kartą skyrė tiek užkietėjusiems pokemonų gaudytojams, tiek nieko apie juos nesuprantantiems sekėjams.
Agnė Juškėnaitė
Agnė Juškėnaitė / Asmeninio albumo nuotr.

„Šitas vlog‘as yra apie žmogų, kuris su didžiuliu užsidegimu žaidžia „Pokemon Go“, tačiau neturi žalio supratimo, nei kas tai per žaidimas, nei kas tie pokemonai...“ – sarkastiškai savo įrašą pradeda A.Juškėnaitė.

Tinklaraštininkė yra prisiekusi kompiuterinių žaidimų gerbėja, tačiau, sako, kad šiame žaidime įspūdingų rezultatų dar nepasiekė: „Specialiai žaidimams neskiriu laiko, tiesiog pagaunu pokemoną pakeliui į kokią nors darbovietę“, – pašiepusi nenurimstančius pokemonų gaudytojus sako Agnė.

Jos kolekcijoje jau daugiau nei dvidešimt skirtingų personažų ir apie visų jų vardus, išvaizdą bei ką jie galėtų veikti realiame gyvenime, ji turi savo nuomonę, kuri tikrai privers šypsotis net didžiausius šio žaidimo kritikus.

VIDEO: Juškėnaitės VLOGas: POKEMON GO

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius