Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nerijus Juška: „Niekas net neįsivaizduoja, koks aš vienišas...“ (papildyta vasario 19 d.)

Manote, kad apie baleto primarijų Nerijų Jušką (34) žinote viską? Toli gražu. Su žurnalo „Privatu! + TV gidas“ skaitytojais Nerijus pasidalijo net dvylika faktų, kurių kol kas nėra atskleidęs net savo geriausiems draugams.
Nerijus Juška
Nerijus Juška / V. Ovadnevo nuotr.

1. Visiems atrodo, kad esu kietakaktis ir storžievis, tačiau iš tiesų aš be galo jautri asmenybė. Aišku, skamba nevyriškai, tačiau man nieko nereiškia pravirkti. Štai vakar žiūrėjau laidą apie žmogų, kuris penkiolikai metų buvo ištremtas iš šalies, sunkiai dirbo, net saulės šviesos nematė, o galiausiai po šitiek laiko ištrūko iš nelaisvės ir grįžo pas savo šeimą. Net nepajutau, kaip skruostais pradėjo riedėti ašaros.

2. Vaikystėje buvau didelis chuliganas. Naktimis su mokyklos draugais pabėgdavome iš bendrabučio, išlipdavome per langus, vaikščiodavome stogais, gąsdindavome mergaites.

3. Kadangi dažnai lankausi vakarėliuose, daugelis galvoja, kad piktnaudžiauju alkoholiu. „Kiek jis ištemps šitaip gerdamas“, – netgi tokių kalbų tenka girdėti. O tiesa yra tokia, kad aš beveik nevartoju alkoholio. Kad burna nedžiūtų, vakarėlio metu geriu kavą, arbatą, sultis ar vandenį ir tik retkarčiais išlenkiu bokalą alaus.

4. Žmonės galvoja, kad baleto artistai laikosi dietų. Toli gražu... Valgau viską, išskyrus saldumynus, nes nemėgstu, neskaičiuodamas nei riebalų, nei kalorijų. Ypač mėgstu bulvių traškučius, keptą duoną, saulėgrąžas, sūrio lazdeles.

G. Kropio nuotr./Nerijus Juška
G. Kropio nuotr./Nerijus Juška

5. Dievinu aukštį. Su klasioku kartą net esame užsilipę ant Spaudos rūmų stogo, sėdėjome nukarę kojas ir grožėjomės Vilniaus panorama. Norėjau kreiptis į televizijos bokšto administraciją, kad priimtų mane dirbti išorinių langų plovėju. Būčiau be atlygio dirbęs už galimybę bent po kelias valandas per dieną pakaboti ore.

6. Niekas net neįsivaizduoja, koks aš vienišas... Aplinkiniams atrodo, kad manęs visur pilna, esu apsuptas daugybės žmonių... Iš tiesų, grįžęs namo, sėdžiu tarp keturių sienų, o laisvadieniais išvis stogą rauna iš neturėjimo, ką veikti. Dėl to jaučiuosi labai blogai. Vis pykstu ant savęs, kad neturiu antrosios pusės. O neturiu todėl, kad jai keliu nežmoniškai didelius reikalavimus.

7. Niekada nesu draugavęs ir net neatkreipčiau dėmesio į apkūnią moterį. Mano svajonių mergina turi būti dailios figūros. Taip esu įpratęs, nes visą gyvenimą baleto mokykloje matau išpuoselėtus kūnus. Turiu draugų, kurie sako: „Man nereikalingos džiūsnos, geriau paimti riebią mergaitę, kad būtų ką pačiupinėti.“ O man atvirkščiai.

8. Esu be galo principingas. Šis mano bruožas dažnai man pakiša koją. Nemoku nusileisti, noriu visada būti teisus, mane gali įžeisti net vienas ne taip pasakytas žodis.

9. Kadangi labai nemėgstu skustis, todėl dažniausiai vaikštau apšepęs. Kitiems kelių dienų barzdelė tinka, o man atrodo tiesiog šlykščiai, bet aš nekenčiu šios grožio procedūros.

10. Nors išmaišiau beveik visą pasaulį, niekur niekada nesu poilsiavęs. Net neįsivaizduoju, ar galėčiau gulėti paplūdimyje ir nieko neveikti, nes kai svečiuojuosi užsienyje, esu pripratęs dirbti.

11. Soliariume buvau vieną kartą gyvenime, kai lankiausi Venesueloje. Galvoju, kad reikia užsukti vėl, nes žiemą būnu itin išblyškęs.

12. Šv. Valentino dienos nešvenčiu, nes, kaip tyčia, vasario 14–ąją visada būnu vienišas. Tačiau puikiai žinau, kad mylimai merginai tą dieną paruoščiau tokią staigmeną, kad ji, netekusi žado, išvirstų iš klumpių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius