Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neteisėtai padaryti“ naujoje fotosesijoje pozavo panirę į baseiną: pamatykite užkulisius

Nenuspėjamumu scenoje ir išskirtiniu įvaizdžiu garsėjanti dainuojančių mimų grupė „Neteisėtai padaryti“ vėl pateikia naujienų – šįkart iš baseino dugno. Antrojo albumo pristatymui besiruošiantys grupės nariai nakčiai užėmė vieną Vilniaus baseinų, kuriame kartu su visa technika ir pagalbininkais paniro į vandenį.
„Neteisėtai padarytų“ fotosesijos akimirka
„Neteisėtai padarytų“ fotosesijos akimirka / Augustino Žukovo nuotr.

„Iš pradžių bičiulius ir gerbėjus kvietėme pažvelgti, įsitraukti į menamą mimų pasaulį, nuolat apie jį kalbėjome ir net demonstravome, o dabar metas mums patiems įžengti į dar menkai pažintą stichiją“, – ant baseino krašto stovėdami kalbėjo grupės nariai.

Ypač nekasdienišką fotosesiją po vandeniu surengti sumanę „Neteisėtai padaryti“ susidūrė su nemažai sunkumų – baseino į fotostudiją neatveši, tad visą fotostudiją su technika teko perkelti į baseiną. Viską apsunkino dar ir tai, kad fotosesija vyko ne šalia ar virš vandens, o būtent pilnai panėrus į vandenį.

VIDEO: Neteisėtai padaryti - Pirmas kartas

„Po vandeniu viskas kitaip – mūsų akis vandenyje nefokusuoja vaizdo, todėl muzikantai nieko nematys, bus sunku orientuotis erdvėje, nes kūnai nelabai supras, kas čia vyksta. O dar visi papildomi rekvizitai, daiktai, drabužiai, kurie vandenyje taip pat ypatingai varžys judesius”, – prieš prasidedant fotosesijai būsimus sunkumus nepatyrusiam žmogui vardijo nardymo centro „Divemen“ naras Virginijus Mažuika, kuris atvyko padėti visai komandai susipažinti su nauja stichija.

Vis dėlto puikios nuotaikos ir juokų netrūko, nors fotosesija užtruko iki paryčių. „Viskas galėjo būt kitaip – galėjom nusifotografuoti čia pat ant gultų su gražiais gėrimais rankose, juolab, kad tokios fotosesijos dar neturėjome. Bet jeigu jau nerti į naujoves, tai nerti stačia galva – prieš porą metų drąsiai tėškėmės į populiarumą, o štai dabar taškomės vandenyje“, – fotosesijai einant į pabaigą įspūdžiais dalinosi vienas mimų Šarūnas Gedvilas.

Augustino Žukovo nuotr./„Neteisėtai padarytų“ fotosesijos akimirka
Augustino Žukovo nuotr./„Neteisėtai padarytų“ fotosesijos akimirka

„Labai įdomu, viskas nauja ir nepatirta, viskas visiškai kitaip nei mūsų menamame mimų pasaulyje. Nors gal vienas panašumas ir yra – kaip į menamą pasaulį taip paprastai neįžengsi, taip ir į vandenį be pasiruošimo paprastai nepanersi“, – pritarė ir kitas mimas Rokas Petrauskas.

Pasak jų, toks bus ir artėjantis antrasis albumas, kurio pristatymas numatytas liepos mėnesį – kupinas naujo skambesio, apmąstymų ir suvokimo, kad viskas galėjo būti kitaip, jeigu jie niekada nebūtų susitikę, jeigu nebūtų nusprendę uždainuoti, jeigu nebūtų nusprendę kartu litpi į sceną. „Bręstame“, – vienu žodžiu albumo idėją kol kas pristato muzikantai ir žada jau greitai pristatyti antrąjį singlą bei daugiau naujienų.

Kviečiame pasižvalgyti po fotosesijos užkulisius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius