-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netekėjusios, bet... laimingos

Gražios, žinomos ir nepriklausomos – moterys, kurios neskuba kurti šeimos. Gal jos dar nesutiko to vienintelio, su kuriuo norėtų praleisti visą likusį gyvenimą, o gal jos tiesiog nenori prarasti taip branginamos laisvės?
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Viganto Ovadnevo nuotrauka

Skaiva Jasevičiūtė: galimybių ištekėti buvo

Simpatiškoji televizijos ir radijo laidų vedėja bei žurnalo moterims vyriausioji redaktorė Skaiva Jasevičiūtė (27) sako, kad atsikėlusi ryte nesvarsto, ar jaučiasi laiminga dėl to, jog dar nemūvi vestuvinio žiedelio. „Atsikėlusi po miego apie tai negalvoju. Nejaučiu dėl to jokio komplekso“, – atvirai sako žymi moteris. Skaiva teigia gyvenime norinti tekėti tik vieną kartą, todėl neskuba tuoktis. „Ar buvo galimybių atšokti vestuves? Na, nelabai daug, bet viena kita buvo pasitaikiusi“, – nusijuokia pašnekovė.
Tiesa, juokais mergina dažnai pati save pavadina senmerge. „Mano draugų rate yra nemažai netekėjusių ir nevedusių. Mes vieni kitus patraukiame per dantį, bet viskas baigiasi tik juokeliais. Aš manau, kad tekėti reikia tik tada, kai tikrai tam ateina laikas“, – mintimis dalijasi S. Jasevičiutė.

Viganto Ovadnevo nuotrauka/Jurgita Ragutskaitė
Viganto Ovadnevo nuotrauka/Jurgita Ragutskaitė

Jurgita Ragutskaitė: žiedelis yra, vestuvių – ne!

Aktorė ir loterijos „Teleloto“ vedėja Jurgita Ragutskaitė (29) sako ant piršto jau mūvinti sužadėtuvių žiedelį, tačiau vestuvių puotos dar nekelianti. „Su draugu kartu esame beveik ketverius metus. Ant piršto mūviu žiedelį, tačiau jis nėra vestuvinis. Aš dėl to nelabai kremtuosi – tiesiog kuriu savo gyvenimą su vaikinu, kurį myliu ir kuris myli mane“, – šiltai apie antrąją pusę kalba loterijos vedėja.
Nors Jurgita dabar jaučiasi laiminga, bet vėliau ji neprieštarautų atšokti vestuves. Tiesa, mergina sako, kad tai būtų ne ištaiginga puota, o nedidelė šventė artimiausiems žmonėms. „Bet kokiu atveju vestuvės yra gražu. Visi mes einame to link. Nežinau, kada geriausia tuoktis. Nėra kažkokių ribų ar normų. Patys žmonės tai turi nuspręsti. Mes su mylimuoju kol kas neskubiname įvykių“, – šypteli pašnekovė.

Viganto Ovadnevo nuotrauka/Renata Kutinaitė
Viganto Ovadnevo nuotrauka/Renata Kutinaitė

Renata Kutinaitė žavisi netekėjusia teta

Nors humoro laidos „Oplia“ ir „Nr. 1“ aktorė Renata Kutinaitė (27) augina dvejų metų dukrytę Martą, tačiau ji savo vestuvių dar neatšoko. Moteris dėl to nuo galvos nesirauna plaukų. „Abejoju, kad popierius ar spaudas pase turėtų kokios nors įtakos jausmams. Svarbiausia, kad žmogui jaustumei stiprius jausmus“, – mano humoro laidų pažiba.
Pasak R. Kutinaitės, Lietuvoje pernelyg populiaru netekėjusias moteris vadinti senmergėmis, be to, dažniausiai tai ištariama su pašaipa, panieka. „Jau seniai mūsų visuomenėje susiformavo požiūris, kad senmergė – tai kvanktelėjusi moteris, kurios niekas nenori. Nemanau, jog tokios moterys yra nelaimingos, priešingai – jos labai džiaugiasi gyvenimu. Pavyzdžiui, aš turiu tetą, kuri nėra ištekėjusi, bet taip myli gyvenimą... Ji trankosi po užsienį ir nemato vargo “, – tvirtina pašnekovė.
Tiesa, Renata tikina nespjaunanti į santuoką . „Nesakau, kad nenorėčiau ištekėti, kad man to nereikia. Bus laikas, bus ir vestuvės. Ir... antras vaikas“, – nusijuokia R. Kutinaitė.

Viganto Ovadnevo nuotrauka/Erika Klimenko-Taja
Viganto Ovadnevo nuotrauka/Erika Klimenko-Taja

Erika Klimenko-Taja: dabar jau viskas gerai

Romantiškų dainų atlikėja Taja (27) vaikelio susilaukė gana anksti, tačiau iki šiol nėra ištekėjusi. Moteris neslepia, kad iš pradžių dėl to jautėsi nemaloniai, tačiau šiuo metu situacija yra pakitusi iš esmės. „Dabar jau viskas gerai, jaučiuosi laiminga. Kuo jaunesnė esi, tuo labiau tiki pasakomis apie princą ant balto žirgo“, – atvirai sako Taja. Atlikėjos pakitusiam požiūriui įtakos turėjo ir pasikeitusi šiuo klausimu aplinkinių nuomonė. „Anksčiau žmonės labai kategoriškai žiūrėjo į santuoką, o dabar jiems nebesvarbu, ar pora susituokusi, ar ne. Jei mane kažkas pavaidintų senmerge, nė trupučio nesusinervinčiau, nes man tai nė motais“, – sako Taja.
Tiesa, Erika pripažįsta, kad nevedusioms poroms iškyla įvairių biurokratinių sunkumų, tačiau tai, pasak dainininkės, yra tik smulkmenos.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius