Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėtas Eglės Jakštytės hobis – dainininkė ėmėsi piešimo

Dainininkės Eglės Jakštytės gyvenime svarbią vietą nuo šiol užima ne tik muzika, repeticijos ir koncertinė veikla. Buvusi Žilvino Žvagulio sūnaus Ryčio mylimoji atrado naują hobį. Turėdama laisvą minutę ji ima į rankas teptuką ir popieriaus lape išlieja visas susikaupusias emocijas.
Eglė Jakštytė ėmėsi piešimo
Eglė Jakštytė ėmėsi piešimo / Asmeninio albumo nuotr.
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Eglė Jakštytė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Eglė Jakštytė

Piešimas jos gyvenime atsirado gana neseniai. Kaip pati sako – aistrą dailei ji jaučia nuo paauglystės, tačiau malonumą piešti atrado daugiau nei prieš pusmetį. „Tai puiki iškrova. Nelaikau savęs dailininke, niekur nesimokiau piešimo, tai darau tiesiog savo malonumui“, – portalui Žmonės.lt sakė ji.

Eglė savo paveiksluose dažniausiai vaizduoja gamtą. Tai – jos stichija. „Labai mėgstu gražius peizažus, mėgstu būti gamtoje. Man tai atrodo taip neaprėpiama ir tuo pačiu – lyg neišsemiamas įkvėpimo šaltinis“, – sakė ji.

Nors apie savo pomėgį kol kas Eglė yra užsiminusi tik šeimos nariams ir artimiausiems draugams, vieno kūrinio  nuotrauka ji pasidalino ir su savo gerbėjais. Žaliuojantį medį laukuose nutapiusi Eglė užsiminė, kad šis darbas – vienas labiausiai pavykusių, prie jo ji užtruko tris valandas.

„Tas medis atspindi mano vidinę būseną. Tai piešinys apie vienatvę. Tačiau nepagalvokit, aš nesu vieniša, tiesiog giliai įsišaknijusi, o aplink... tuščias laukas, kuriame kiekvienas gali matyti tai, ką pats nori. Na, truputį filosofiškai gal čia viskas“, – kukliai krizendama pasakojo Eglė.

Ir nors, piešinių Eglė turi ir daugiau, pasak jos, ne visi pavyksta taip, kaip ji pati iš anksto tikisi. Apskritai, piešdama atlikėja mėgsta interpretuoti ir dažniausiai iš anksto neeskizuoja – tiesiog kuria. „Vieną piešinį norėjau padovanoti, tačiau kol kas dar neišdrįsau. Galbūt ateis ta diena, kai imsiu į tai žiūrėti rimtai“, – juokėsi ji.

Asmeninio albumo nuotr./10417010_720019971400634_3827989734651743_n
Asmeninio albumo nuotr./Eglės Jakštytės piešinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius