Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė po „apnuogintų krūtų skandalo“ dar labiau pamilo Jomantą (papildyta rugpjūčio 21 d.)

Ji it magnetas traukia vieną skandalą po kito. Vos dainininkė (25) spėjo pasidžiaugti ramiu gyvenimu, kai vienoje interneto svetainėje buvo įdėtos buitinės nuotraukos, kuriose atlikėja stovi pusnuogė.
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė / Žurnalo „Privatu“ viršelis

Vis dėlto šis nemalonus įvykis tik dar labiau suartino Nijolę ir jos mylimąjį garsų krepšininką Artūrą Jomantą (25).

Nijole, kaip leidi vasarą?

Labai intensyviai. Jau antra iš eilės vasara labai darbinga. Atlikėjai tai vadina šienapjūte. Daugelis manęs klausia, kada atostogausiu, tačiau kol yra darbų ir galimybė užsidirbti, tol reikia tai daryti. Būtų per didelė prabanga poilsiauti vasarą. Vis dėlto stengiuosi derinti veiklą su poilsiu. Dažnai su mumis į koncertus važiuoja mūsų brangiausieji žmonės.

Tai pinigų stygiumi dabar nesiskundi?

(Juokiasi). Ši vasara iš tiesų vykusi. Matyt, ekonomikos krizė jau slenka į šoną, žmonės atsigauna, negaili po 20 ir daugiau litų už mūsų pasirodymus. Koncertų salės pilnos, o mūsų finansinė padėtis sparčiai gerėja.
 

Jei Tave išvysime važiuojančią nauju automobiliu, tai dar nereikš, kad Tau jį padovanojo, tarkime, mylimasis Artūras?

Man nereikia naujo automobilio. Kita vertus, tai būtų pati prasčiausia investicija. Yra kiti prioritetai – investuoju į kitokias sritis. Nešvaistau pinigų skudurams, kosmetikai.

Ar Tavo vaikinas neprieštarauja, kad dėl darbų gausos per mažai jam skiri laiko?

Artūras dažnai su mumis važiuoja į koncertus. Dar prisideda ir kitų grupės narių – Karinos ir Ingridos – antrosios pusės. Būname kaip viena didelė šeima (šypteli).

Labai džiaugiuosi, kad jis padėjo, paguodė ir nesmerkė manęs. Jei atvirai, labiausiai baiminausi dėl jo reakcijos, bet viskas baigėsi gerai.

Nepaisant teigiamų emocijų, neseniai patyrei sukrėtimą. Vienoje interneto svetainėje buvo įdėtos nuotraukos, kuriose esi nuogomis krūtimis. Kaip sureagavai?

Matyt, toks jau mano likimas... Gana ilgai gyvenau ramiai, nebuvo jokių skandalų ir tikėjau, jog jie pagaliau baigėsi. Tačiau vėl išgirdau nemalonią žinią. Neslėpsiu: buvau sukrėsta, širdis labai spurdėjo, bijojau, kad tėvai nepamatytų, baiminausi širdies draugo reakcijos... Pasirodo, veltui! Visi reagavo normaliai, o po skandalo tik padaugėjo žmonių koncertuose (juokiasi).

O ką dėl šio akibrokšto Tau sakė Artūras?

Labai džiaugiuosi, kad jis padėjo, paguodė ir nesmerkė manęs. Jei atvirai, labiausiai baiminausi dėl jo reakcijos, bet viskas baigėsi gerai. Beje, motinystės atostogų išėjusi mūsų grupės narė Goda ramino mane ir teigė, kad neverta nervintis dėl išplatintų nuotraukų, nes jos labai gražios. Tiesa, skandalo išvakarėse Godutė apie mane sapnavo itin blogai. Pasirodo, tai buvo pranašiška...

Prisimink keletą detalių apie šias pikantiškas nuotraukas. Kada ir kokiam tikslui jos darytos?

Nuotraukos maždaug trejų metų senumo. Fotografavausi pati ir jas siunčiau draugui. Nemanau, kad tai nuodėmė. Tuo metu viskas buvo gerai. Šias nuotraukas saugojau savo elektroninio pašto dėžutėje, tačiau į ją įsilaužė, pakeitė mano slaptažodžius. Pašto dėžutė buvo okupuota. Negalėjau jos keisti, nes elektroninis adresas buvo daugeliui žinomas, o pašto dėžutėje suarchyvuota daug svarbių dalykų, taip pat ir mano nuogos nuotraukos.

Ar išsiaiškinai, kas įsilaužė į Tavo asmeninę pašto dėžutę?

13–16 metų mergaitės, mano „gerbėjos“. Vėliau sulaukiau jų pasiteisinimo: esą jau seniai apie mane rašė spaudoje, tad nauju skandalu jos mane norėjo grąžinti į viešumą. Merginos nusiuntė nuotraukas vienam interneto portalui. Kažkoks briedas... Vis dėlto paskui sulaukiau jų atsiprašymo. Jos teigė, kad labai gailisi.

Ar atleisi joms?

Daugelis pataria neatleisti ir kreiptis į atitinkamas institucijas. Aš ir pati manau, kad negalima atleisti, reikia su tuo kovoti, bet dar nesu tvirtai apsisprendusi, ar kreipsiuosi į teisėsaugą.

Pakalbėkime apie kitus dalykus. Ši vasara kaip niekada dosni garsių porų vedybomis. Ar nesuspaudė širdies stebint kolegų jungtuvių nuotraukas?

Drąsiai išgyvenau šį laikotarpį. Pastaruoju metu visi aplink tik klausinėjo, kada ištekėsiu, už mane tai sprendė. Tačiau mano vestuvės bus tada, kai reikės, kai pati to norėsiu. Juk santykių pradžia – tarsi spalvotas balionas: nėra trinties, rūpesčių dėl buities, vadovaujiesi ne loginiu mąstymu, o širdimi.

O koks dabar etapas Tavo ir Artūro santykiuose?

Bent jau aš sakau, kad išgyvename realų laikotarpį. Viskas stojo į savas vietas, yra labai gera.

Turbūt nė nekyla dvejonių dėl dabartinio pasirinkimo...

Dabar aš nieko neieškau. Nors specialiai ir nesidairiau meilės objektų, bet radau savo žmogų, su kuriuo man viskas tiesiog labai gerai.

Ar švenčiate kokias nors sukaktis?

Ne, nėra kada (juokiasi). Jei rimtai, mums kiekviena diena kaip šventė. Man keista, kai žmonės laukia ir švenčia susitikimo, draugystės ar pirmo karto metines. Geriau jau džiaugtis kiekviena diena su mylimu žmogumi. Vertinu tai.

Ar gyvenate kartu ir kas rytą nubundate vienas kito glėbyje?

Taip, mes gyvename kartu, Artūro namuose. O kaip kitaip?!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius