-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė sceninį kostiumą iškeitė į medikės chalatą

Grupės „69 danguje” narė, dainininkė Nijolė Pareigytė – Rukaitienė vienam vakarui sceninį kostiumą iškeitė į baltą medikės chalatą. Įgyvendinti seną paauglystės svajonę ir trumpam tapti gydytoja alikėjai pavyko odontologijos klinikos atidaryme Alytuje.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė / Renginio nuotr.

„Vaikystėje mane labai traukė balti chalatai. Nors mokiausi muzikos mokykloje, norėjau  būto gydytoja arba  slaugyti gyvūnus.  Deja, po vidurinės pasirinkau ne tai, ko troško širdis, o tai, kas atrodė perspektyvu“, – pasakojo N. Pareigytė-Rukaitienė, baigusi vadybos studijas. 

Pirmaisiais dainininkės „pacientais“ tapo aktorė Eglė Jackaitė bei renginių organizatorius Paulius Šiupienius. N.Pareigytei-Rukaitienei, kaip ir jos kolegei, grupės „69 danguje“ narei Karinai Krysko–Skambinei, apžiūrint sėdinčiųjų odontologijos kėdėje dantukus talkino „Malo clinic  DPC” vadovas, gydytojas Simonas Bankauskas. 

Šventinio vakaro metu abi dainininkės  prasitarė  reguliariai   apsilankančios stomatologo kabinete – bent du kartus per metus joms atliekama burnos higiena bei profilaktinis dantų patikrinimas.

Tai, kad reikia rūpintis savo dantukais, nuo mažų dienų Karina  moko ir sūnų Majų. Tiesa, kol kas trimetis pats geba išsivalyti tik priekinius pieninukus. Likusiais tenka pasirūpinti tėčiui arba mamai. 

Renginio nuotr./Eglė Jackaitė, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Karina Krysko-Skambinė
Renginio nuotr./Eglė Jackaitė, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Karina Krysko-Skambinė

„Dabar Majus yra vaikiškos dantų pastos mėgėjas. Kol kas jos jis neišspjauna, o nuryja. Bet tokio amžiaus vaikui tai – įprasta. Jis dar visko išmoks“, – su šypsena pasakojo K. Krysko-Skambinė. 

Karina  įsitikinusi, kad svarbu ne tik po kelis kartus per dieną valyti dantis, lankytis pas odontologus, bet ir pasitikėti „savuoju“ dantų gydoju. Jei jis darbą atlieka kruopščiai, dantų skausmas gali būti visiškai nepažįstamas jausmas. Tuo neabejoja ir N. Pareigytė-Rukaitienė.

Atidarymo renginį vedusi ir poezijos eilėmis svečių širdis virpinusi  aktorė, renginių vedėja E. Jackaitė prasitarė pas stomatologus užsukanti su malonumu, nes  laikai, kai dantys buvo taisomi skausmingai – pamiršti. 

Renginio nuotr./Karina Krysko-Skambinė
Renginio nuotr./Karina Krysko-Skambinė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius