Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė vasarą savų vestuvių neplanuoja – „69 danguje“ merginos karaliaus Palangoje

Grupės„69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė nuo balandžio 26-osios pasirodys TV3 televizijos eteryje kaip naujo projekto „Ūkininkas ieško žmonos“ vedėja.
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Neseniai magistro darbą apie Europos Sąjungos struktūrinių fondų įtaką turizmo plėtrai Lietuvoje apgynusi 26-erių atlikėja teigė esanti patenkinta naujomis pareigomis. Anksčiau jai kartu su Jonu Radzevičiumi yra tekę dirbti Baltijos televizijos laidos „Valentino bučiniai“ vedėja, taip pat ji yra dirbusi laidoje „Paparacai.lt“.

„Niekada labai nenorėjau televizijoje šmėkščioti, juk ir taip prisifilmuojame. Aišku, pagalvodavau, kad gal ir smagu būtų tapti laidos vedėja. Džiaugiuosi, kad šis projektas yra toks, koks yra. Man būtų sunku vesti laidą, kurioje reikėtų maivytis ir išsidirbinėti, vaidinti labai gražią ir kvailą. Tokie projektai man atrodo sunkiai įgyvendinami ir visiškai ne prie širdies“, – 15min.lt sakė N.Pareigytė.

Ji pridūrė esanti laiminga, kad neteks vaidinti ir ji galės būti savimi. „Galėsiu nuoširdžiai bendrauti, susipažinti su naujais žmonėmis, pažinti Lietuvos ūkininkus, važinėti po jų ūkius. Bus įdomu sužinoti, kaip gyvena žmonės kaimuose ir paneigti tą nusistovėjusią nuomonę, kad visi ūkininkai geria ir kaimuose nėra ką veikti, o ūkis degraduoja“, – laužyti stereotipus žadėjo dainininkė.

Turi ūkininko pažymėjimą

Nors atrodytų keista, tačiau ūkininkavimas Nijolei nesvetimas. Ji net turi ūkininko pažymėjimą. „Kaip tik šiais metais išsilaikiau egzaminą, kad jį gaučiau. Įsigijau žemės šalia Klaipėdos, tad yra planų ir ūkininkauti. Mano ir tėveliai nėra dideli miestiečiai, linkę prie žemės darbų. Puikiai save prisimenu nuo pat mažens dirbant laukus, ir per bulviakasį, ir per šienapjūtę“, – pasakojo atlikėja.

Tiesa, karvių, avių ar kitų gyvulių ji auginti neketina. „Aš jų negalėčiau auginti vien dėl to, kad po to juos reikėtų skersti, pardavinėti mėsą. Man labiau patiktų kokias uogytes, daržoves... Kad gyvūnai nenukentėtų. Esu už tai, kad jie būtų auginami tam, kad juos mylėtume, augintume, globotume, o ne tam, kad gautume mėsos ar pelno“, – sakė N.Pareigytė.

Juokais paklausta, ar nesusivilios kokiu ūkininku, mergina buvo kategoriška. „Neeee, turiu gi vyrą! Artūrui (krepšininkas Artūras Jomantas, – aut. past.) ūkis nesvetimas, jis žemės nebijo, juk iš mažo rajono kilęs. Jam kaimo vaizdai, ramybė patinka. Jis atsipalaiduoja išvažiavęs iš miesto, pabėgęs nuo triukšmo“, – apie širdies draugą kalbėjo Nijolė.

Savų vestuvių dar neplanuoja

Kurį laiką žurnalų puslapiuose nesirodžiusi dainininkė tvirtino besidžiaugianti, kad dabar dėmesio sulaukia ne dėl asmeninių santykių ar skandalų, o dėl gražaus tikslo – surasti Lietuvos ūkininkams antrąsias puses. „Kiekvienas yra patyręs, ką reiškia būti vienam ir vienišam. Jiems juk irgi norisi apie nuveiktus darbus, nuimtą derlių pasikalbėti, pasidalinti džiaugsmu. Viliuosi, kad pavyks nors kažką suporuoti. O galbūt ir vestuvėmis baigsime projektą“, – šypsojosi nauja vedėja.

Pasiteiravus, kada bus jos pačios vestuvės, N.Pareigytė teigė šio dalyko kol kas nežinanti. „Šią vasarą tikrai tokių planų neturiu. Visada yra tų darbų, kol kas dar negalima galvoti apie šeimos pagausėjimą. Kaip Dievas duos, jeigu būtų kažkas tai ir būtų. O jei ne, yra ką veikti. Labai džiaugiuosi, kad visą vasarą galėsiu praleisti Palangoje. Visgi kurortas, gamta, iškeisim su grupe Vilnių į Palangą visos kartu – Karina, Goda, Ingrida ir aš. Kai yra veiklos, net nepavyksta galvoti apie kitus dalykus“, – sakė ji.

BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr./Koncerto akimirka
„69 danguje“

Palanga – vasaros „69 danguje“ rojus

Kita grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė tikino, kad didžiulis grupės merginų džiaugsmas – išsikraustymas prie jūros visai vasarai. „Visą vasarą dirbsime Palangoje, bus labai daug koncertų tiek ten, tiek Šventojoje, tiek Klaipėdoje. Pasirinkome tą vietą, kad nebereikėtų važinėtis, nes tos kelionės labai vargina. Kai esi priverstas keturias valandas važiuoti į priekį ir tiek pat atgal dėl valandos koncerto, tiesiog jautiesi tarsi tolimųjų reisų vairuotojas“, – guodėsi moteris. Anot atlikėjos, dėl nuolatinių kelionių trūksta miego, juolab praėjusią vasarą daug streso sukėlė nemalonus atsitikimas – dainininkės automobiliu partrenkė šerną. „Nesinori viso to. Tikimės, kad ši vasara lepins gerais orais ir pasimėgausime pajūriu“, – šypsojosi I.Martinkėnaitė.

Nors visos „69 danguje“ merginos apsistos Palangoje, bendros „rezidencijos“ jos neieškojo. „Nežinau, kas, kur ir kaip gyvens. Aš jau turiu turbūt pačią geriausią vietą lietuviškam pajūry. Praėjusiais metais ten gyvenau pusantro mėnesio, nes turėjome daug koncertų. Šįsyk visai vasarai kelsiuosi ten – tarp Palangos ir Šventosios, kur laukinis paplūdimys, kur miškas. O Jėzau, laukiu nesulaukiu!“ – nekantrumu netvėrė dainininkė.

Pasak I.Martinkėnaitės, vasarą brangieji, artimieji, šeimos nariai ir draugai bus priversti atvažiuoti aplankyti grupės. „Visi sako, kaip čia jums lengva chi-chi cha-cha, koks jau čia darbas važinėtis. Tegul dabar jie padirba. Aš dukrytę pasiimu su savimi, manau, ir Goda bus su dukryte. O vyrams teks pasivažinėti, pasižvalgyti po autostrados apylinkes“, – juokėsi ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius