Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Nuogą vyrą masažavusi Jolanta Leonavičiūtė: „Manęs niekas nemokė. Dariau, kaip atrodė“

Netrukus startuosiančio projekto „Šok su manimi“ dalyvė Jolanta Leonavičiūtė (27) veikiausiai nesitikėjo, kad ketvirtadienį paviešinti kadrai iš prieš kelerius metus nufilmuoto erotinio filmo sukels tokį ažiotažą.
Jolanta Leonavičiūtė
Jolanta Leonavičiūtė / Stop kadras
Stop kadrai/Jolanta Leonavičiūtė daro masažą
Stop kadrai/Jolanta Leonavičiūtė daro masažą

Skandalistės etiketę pati sau nejučiomis prisilipdžiusi Jolanta šiandien savo praeitį prisimena su ašaromis akyse. „Kiekvienas yra padaręs klaidų“, – Žmonės.lt sakė ji trečiadienį, tačiau plačiau situacijos nekomentavo.

Istoriją apie tai, kaip ir kodėl J.Leonavičiūtė nusprendė apsinuoginti ir įsiamžinti itin atviroje erotinėje juostoje, ji sutiko atskleisti tik pirmadienį, TV3 laidoje „Viral‘as“.

Tačiau portalui Žmonės.lt pavyko gauti keletą Jolantos išpažinties citatų.

Buvau jauna, kvaila ir pasimetusi. Viena užsienyje – be šeimos, be artimų žmonių, be nieko, su kuo galėčiau pasitarti.

„Buvau jauna, kvaila ir pasimetusi. Viena užsienyje – be šeimos, be artimų žmonių, be nieko, su kuo galėčiau pasitarti. Todėl pasidaviau įkalbinėjimams ir sutikau nusifilmuoti erotinio masažo vaizdo klipuose“, – laidoje kalbės J.Leonavičiūtė.

Ji pripažino Norvegijos fotografo Petterio Hegre kurto filmo versijoje atlikusi ne tik įprastą masažą, bet ir masažavusi intymias savo „kolegų“ kūno vietas.

„Ten aš, masažuoju vyrą. Ne tik įprastas kūno vietas, bet ir lytinius organus. Masažo manęs niekas nemokė. Dariau taip, kaip atrodė. Filmukas trunka apie 30 minučių, bet kaltės ir gėdos jausmas mane persekioja iki šiol“, – virpančiu iš jaudulio balsu laidoje „Viral‘as“ atviraus mergina.

Kurioje jūs pusėje: smerkiate Jolantą ar suprantate ir užjaučiate, nes jaunystė – kvailystė, o klaidų daro visi? Laukiame komentarų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius