Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuotraukoje – su tėčiu įsiamžinusi žinoma manekenė, kai jai buvo dveji: spėkite, kas?

Ir kuris iš mūsų nėra kiek nostalgiškai žvelgęs į vaikystės nuotraukas? Jos ir sušildo, ir priverčia nubraukti ašarą, ir nusišypsoti... Sena nuotrauka pasidalijusi modelis Solveiga Mykolaitytė (29) patikina, kad vaikystės prisiminimai ir užfiksuotos akimirkos – išties brangios ir vertingos.
Solveiga Mykolaitytė vaikystėje su tėčiu
Solveiga Mykolaitytė vaikystėje su tėčiu / Asmeninio albumo nuotr.

S.Mykolaitytė pasidalijo sena vaikystės nuotrauka, kurioje ji užfiksuota mylimam tėčiui sėdinti ant kelių. Mergina neslepia, kad su tėčiu buvo tikri draugai, todėl ši akimirka jai – viena mieliausių.

„Nuotrauka daryta pas močiutę – pas ją į giminės susitikimus vykdavome iš Marijampolės į Molėtus, kur ji gyveno. Tėvai mane dažnai palikdavo paviešėti pas močiutę ir senelį. Tėtės Mykolaičių giminė buvo labai didelė – Vincas Mykolaitis Putinas yra mano senelio brolis, o aš pati esu jauniausia iš artimiausių jo giminaičių. Daug kas sakydavo, jog mano tėtis išoriškai panašus į savo dėdę rašytoją“, – sakė Žmonės.lt kalbinta S.Mykolaitytė.

Tėtis buvo mano mokytojas, mano didvyris…

Nuotrauką padarė Solveigos mama: tuo metu šalia manekenės tėvo sėdėjo jos dėdė, o aplinkui zujo nenuorama pusseserė. S.Mykolaitytė tuomet tebuvo 2,5 metų, tėvai ją aplankė viešinčią būtent pas močiutę Molėtuose.

„Kai buvau maža, buvau tėtės mergaitė, šeimos pagrandukas. Tėtis mane mokė plaukti, važiuoti dviračiu, žvejoti, mokė istorijos, geografijos, nes pats šiais mokslais labai domėjosi, skaitė daug knygų. Jis moka atmintinai visą žemėlapį, daugybę istorinių įvykių bei datų! Tėtis buvo mano mokytojas, mano didvyris…“ – patikina neabejodama S.Mykolaitytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius