-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Oksana Pikul apie Turkiją, kur žais Simas Jasaitis: „Nebaisu, ne kartą teko ten būti“

Vos paaiškėjo, kad krepšininkas Simas Jasaitis sudarė vienerių metų kontraktą su Ankaros „Turk Telekom“ ekipa, iškilo klausimas, kaip gi elgsis jo mylimoji, „Olialia“ pupyčių lyderė Oksana Pikul.
Renginio akimirka
Oksana Pikul / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šviesiaplaukė 15min.lt patvirtino, kad S.Jasaitis išties ruošiasi kuriam laikui išsikelti į Turkiją. „Palaikysiu, be abejo“, – paklausta, kaip elgsis, kai teks spręsti, ar vykti kartu, sakė Oksana. Tiesa, apie būsimus karjeros vingius ji kalbėti nepanoro.  „Savo reikalus pasiliksiu sau, kaip nuspręsiu, taip ir bus. Kadangi esu veiklus žmogus, žinau pati, ką pasirinkti“, – kalbėjo ji.

O.Pikul prasitarė, kad jau turi planų, bet nesiryžo jais dalintis. „Planų nenorėčiau pasakoti į priekį, nemėgstu taip – visuomet pasakai ir būna viskas atvirkščiai. O kad palaikysiu Simą – natūralu, taip turi būti. Turiu palaikyti antrąją pusę“, – tvirtino ji. Merginos teigimu, jos visai nebaugina, kad Turkija – musulmoniška šalis. „Nebaisu, ne kartą teko ten būti. Ten teko tiek ilsėtis, tiek dirbti, lankytis muzikos festivalyje. Matote, kiekvienas miestas yra skirtingas. Ar patinka šalis, priklauso nuo žmogaus ir to, kokiais tikslais jis važiuoja. Ankara – miestas kaip miestas. Ne mano svajonių, bet kadangi teko daug kartų būti, nuomonė normali“, – šypsojosi Oksana

Šiuo metu su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine artėjančiam Europos čempionatui besiruošiantis 29-erių S.Jasaitis į Turkiją greičiausiai vyks rugsėjo pabaigoje, pasibaigus čempionato rungtynėms. Praėjusį sezoną jis žaidė Vilniaus „Lietuvos ryto“ klube.

Goda Alijeva su vyru kraustosi į Ukrainą

O.Pikul – ne pirmoji, kurios karjerą Lietuvoje gali pakoreguoti mylimo krepšininko kontraktas. Neseniai paaiškėjo, kad iš šalies išsikraustys Goda ir Rolandas Alijevai. Grupės „69 danguje“ narė su vyru kraustosi gyventi į Ukrainos sostinę Kijevą, kur R.Alijevas žais krepšinio klube „Budivelnik“.

„Labai vertinu tokį žmonos pasiaukojimą. Tai šeimos branduolys. Tačiau Goda į Lietuvą galės grįžti kada tik panorėjusi. Dėl to nebus stabdžių. Dabar žmona dėl manęs aukojasi, bet gal kada nors man teks taip elgtis. Jokių problemų! Svarbiausia – šeima ir meilė“, – žurnalui „Privatu“ yra sakęs R.Alijevas. Jis Lietuvą turėtų palikti rugpjūčio viduryje, o Goda su dukra – šiek tiek vėliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius