Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul iš Turkijos grįžo su nauju gyvenimo šūkiu

Šviesiaplaukė dainininkė Oksana Pikul, sugrįžusi iš Turkijos, kur žaidžia jos mylimasis Simas Jasaitis, šeštadienį pasirodė pirkinių maratone. Moteris akį traukė be gailesčio suplėšytais džinsais ir iš Turkijos parsivežtais marškinėliais su gyvenimo moto.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

O.Pikul kartu su Vitalijumi Cololo, Jogaila Morkūnu, Gyčiu Šapranausku, Mantu Petruškevičiumi, verslininke Rasa Arlauskiene, Aiste Paškevičiūte, Ieva Stasiulevičiūte ir savo kolege bei drauge Skaiste Steikūnaite šturmavo parduotuves ir mėgavosi lietuvių jai rodomu dėmesiu.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Oksana Pikul
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Oksana Pikul

„Tiesą pasakius, įpranti prie tokio gyvenimo, todėl labai smagu vėl su visais susitikti, pasifotografuoti, papozuoti, vėl iš savęs pasijuokti, žiūrint nuotraukas internete“, – šypsojosi O.Pikul, neslėpdama, kad tokio dėmesio pasiilgo.

Veikli ir šou verslo srityje jau patyrusi moteris papasakojo, kad į Lietuvą grįžo su naujais planais, kuriuos netrukus žada įgyvendinti.

„Jaučiu didelį malonumą išvažiuoti kur nors ir po kurio laiko grįžti bei parvežti čia naujų vėjų, naujų idėjų. Grįžau su tikrai didelėmis idėjomis – bent jau mano širdyje jos didelės, – prasitarė O.Pikul. – Jau greitu laiku pristatysime naujas mergaites, naują grupę, naujas dainas ir naują superįvaizdį, dėl kurio aš ilgai vargau!“

Žinoma atlikėja pademonstravo turkiškus marškinėlius, ant kurių, nugaros pusėje, rusiškai parašytas jai tinkantis gyvenimo šūkis: „Gyvenk lengvai.“

„Kaip nusiteiki, taip ir gyveni, o aš nusiteikiau gerai ir gyvenu gerai. Esu labai laiminga!“ – tikino šviesiaplaukė žaliaakė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius