-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul: „Paauglystėje mamai buvau bėda, bet dabar mes – geriausios draugės“

Pirmas gegužės sekmadienis skirtas mamoms. Jas reikia ne tik sveikinti, bet ir dėkoti už rūpestį bei neišsenkančią meilę, net ir tais momentais, kai elgiesi tarsi neišauklėtas žvėriukas. Dainininkė Oksana Pikul, prisimindama vaikystę, pasakojo, kad ji buvo smarkiai pasiutęs vaikas, tad mamai Laimai Pikul tikrai reikėjo daug kantrybės ją auklėjant.
„Žvaigždžių duetų“ filmavimas
Oksana Pikul su mama Laima / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Buvau žiauriai išdykusi. Tiesa, vaikystėje aš buvau labai savarankiška, sąžininga, sportuojanti ir gera mergaitė, tačiau paauglystė padarė savo. Manau, tuo metu mamai buvau tikra našta ir bėda“, – portalui Žmonės.lt išsidavė Oksana Pikul.

Pasirodo, sulaukusi tėvų siaubu vadinamo paaugliško amžiaus, Oksana šėliojo iš peties. Ką ten šėliojo, elgėsi priešingai, nei būtų norėjusi mama.

„Aš maištavau ir priešgyniavau. Elgiausi taip, kaip man atrodė geriausia. Ačiū Dievui, mama ištvėrė tą laikotarpį ir mūsų santykiai peraugo į labai stiprius, šiltus ir net karštus jausmus. Dabar esame geriausios draugės, žiauriai mylinčios viena kitą“, – mintis dėstė dainininkė.

Oksana patikino, kad tuo laikotarpiu iškrėstas šunybes suskaičiuoti jai pritrūktų rankų ir kojų pirštų. Tiek daug jų buvo. Tačiau pabrėžė, kad nė viena jų nebuvo tikrai tyčinė.

„Šunybių aš esu labai daug prikrėtusi ir išsirinkti vienos net negalėčiau. Tačiau aš jas krėčiau tikrai ne specialiai. Viskas, ko gero, buvo netyčiukais. Tiesiog nepagalvodavau, kaip elgiuosi ir kodėl tai darau“, – pokalbį baigė Oksana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius