Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Oksana Pikul, Skaistė Steikūnaitė ir Marina Daščenka: iš Londono – į Viduržemio jūros salas

„Kai siaučia ekonomikos krizė, reikia keliauti“, – taip turbūt mano grupės „Olialia pupytės“ narės Oksana Pikul (26), Skaistė Steikūnaitė (26) bei Marina Daščenka (21).
Marina Daščenka, Oksana Pikul ir Skaistė Steikūnaitė
Marina Daščenka, Oksana Pikul ir Skaistė Steikūnaitė / „Olialia“ asmeninio albumo nuotr.

Tik nuvykusios į Londoną ir ten surengusios sėkmingą koncertą vietos lietuviams merginos greitai išdūmė į kitas šalis. Skaistė nuvyko į Italijos mados centrą Milaną, o Oksana ir Marina nutarė aplankyti Viduržemio jūros salas. „Privatu!“ žiniomis, merginos ten ketino susitikti su Skaiste ir filmuotis naujame erotiškame grupės vaizdo klipe.

Tiesa, atlikėjos, prieš išvykdamos į šiltuosius kraštus, spėjo papasakoti apie Didžiojoje Britanijoje patirtus nuotykius. Pasirodo, atlikėjų koncertas Londone galėjo neįvykti. Atvykusios į klubą „Olialia pupytės“ sužinojo, kad kažkas nupjovė garso aparatūros laidus. „Žinokite, labai nerimavome, kol laukėme, kuo viskas baigsis. Sėdėjome ir svarstėme, kokie „bildukai“ nenori, kad mūsų grupė koncertuotų Londone? Tačiau klubo administracija iškilusius nesklandumus greitai išsprendė, ir koncertas, nors truputį vėlavome, įvyko. Publika mus priėmė labai šiltai, buvo gera koncertuoti tautiečiams, sunkiai dirbantiems Anglijoje. Mus užplūdo patriotiniai jausmai, todėl po pasirodymo beveik valandą dalijome autografus ir fotografavomės su visais norinčiaisiais,“ – pasakojo Skaistė Steikūnaitė, o jai pritarė kitos grupės merginos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius