Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksanos Pikul spintoje – ir turkų dizainerių drabužiai

Pirkinių maratonais savo malonumui neužsiimanti Oksana Pikul prisipažino, kad pastaruoju metu dažniau laiko skiria parduotuvėms užsienyje nei Lietuvoje. Grupės „Naujos pupytės“ lyderė pasakojo pastaruosius du kartus rimtai apsipirkusi Turkijoje, kur krepšinį žaidžia jos mylimasis Simas Jasaitis.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / Mariaus Žičiaus nuotr.

„Nors kitos moterys apsipirkinėdamos jaučia malonumą, mane tai vargina. Man patinka greitai apsipirkti – viską rasti vienoje vietoje, sumokėti ir išeiti. Pripažinsiu, nesvarbu, koks bebūtų pirkinys, ar brangesnis, ar mažesnis, ar pilnas pirkinių krepšys ar smulkus daiktas, tai pamalonina, pakelia nuotaiką. Moterys nuo to pasijunta geriau, tačiau esu tikra, kad ir vyrai taip pat džiaugiasi nusipirkę gerą daiktą. Kiekvienas žmogus renkasi apsipirkinėjimą pagal savo galimybes ir turimą laiką. Vieniems malonumas vaikščioti visą dieną, o kitiems – tik valandą, kaip man“, – kalbėjo šviesiaplaukė.

Oksana pasakojo, kad paskutinis jos nusipirktas ir daug džiaugsmo suteikęs daiktas – visai nedidukas. „Mane džiugina ne tik brangūs ar stambūs pirkiniai. Net nusipirkusi gražų lūpdažį galiu džiaugtis labai stipriai. Kaip kad dabar, išsirinkau pavasariui nauja spalvą ir esu laiminga“, – šypsojosi ji.

Pastaruosius metus dažnai į Turkiją lankyti S.Jasaičio keliavusi O.Pikul prisipažino, kad ten atrado ją sudominusių parduotuvių. „Pastaruosius du kartus, kai teko skristi į Turkiją, rinkdavausi vietines turkiškas parduotuves, atradau labai gerų ir kokybiškų turkiškų linijų drabužių. Ko gero, šiemet daugiausia apsipirkau būtent ten. Mane stebina, kai žmonės nežinodami ir nepabandę, visus daiktus iš Turkijos vertina prastai. Daiktai prasti, jei juos perki turguje. Aš apsipirkau turkų dizainerių parduotuvėse, kur galima įsigyti puikių drabužių. Lygiai taip pat, kaip ir Lietuvoje apsiperkant pas vietos mados kūrėjus“, – tvirtino Oksana.

Ji pasakojo savo spintoje turinti net keletą turkų dizainerių suknelių, kurios puikiai atrodo. „Turkija – įdomi šalis, ten labai išvystyta tekstilės pramonė, yra daugybė gražių medžiagų. Esu girdėjusi, kad kai kurios moterys netgi specialiai ten siūdinasi sau drabužius“, – sakė mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius