-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 15 /15:41

„Olialia“ projektas uždaromas? O gal tik keičia pavadinimą?

„Olialia“ projektas, sudrebinęs Lietuvą nuogybėmis ir šviesiaplaukių modelių atrankomis, nutraukia savo veiklą. Tuo tarpu grupė „Olialia pupytės“ atsisveikinti neketina – keis pavadinimą.
Vakarėlio akimirka
Vakarėlio akimirka / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.

Ketvirtadienį projekto atstovė Indrė Kavaliauskaitė išplatino pranešimą žiniasklaidai, kuriame patvirtino jau seniai sklandančius gandus, kad „pupytės“ subrendo permainoms.

Pasirodo, už šio pranešimo slepiasi kiek kitokia tiesa – keičiasi grupės pavadinimas, įvaizdis, galbūt keisis ir pats muzikos stilius.

Keisis ne tik Skaistės Steikūnaitės, Marinos Bui ir Oksanos Pikul trio pavadinimas – merginos nusprendė iš esmės keisti savo įvaizdį. Konkrečių vizijų Oksana dar neatskleidžia, tačiau pažymėjo, jog bus atsisakyta perdėto seksualumo – tokiais atvirais sceniniais drabužiais, kokius demonstruodavo „pupytės“, scenoje nėra pasirodžiusi nė viena Lietuvos grupė.

Žemiau pateikiame pranešimo spaudai tekstą.

Gerbiami kolegos, ne vien budistinis požiūris, bet ir sveikas protas sako, jog jei buvo pradžia, bus ir pabaiga. Tai visiškai logiška, toks dėsnis, tokia gamta.

Iš pradžių įvyko didysis sprogimas, po to prasidėjo evoliucija, turi ateiti ir pabaiga. „Olialia“ buvo svajonė, sparnai kilti, „Olialia“ spinduliavo grožiu, „Olialia“ turėjo pakeisti pasaulį.

Dabar atėjo laikas pokyčiams, ne viskas pasisekė taip, kaip mes norėjome, pasaulio mes neužkariavome, bet iš visų jėgų stengėmės nešti gėrį ir atidavėm savo visą širdį.

„Olialia“ nori padėkoti visiems partneriams, visiems prisidėjusiems ir svarbiausia tikėjusiems mūsų idėja, mūsų svajone.

K.Kastaneda yra pasakęs: „Pasaulyje, kuriame visi skuba, o laikas nelaukia, nėra laiko apgailestavimui ir abejonėms. Laiko užtenka tik sprendimams.“

Rugsėjo 30 dieną „Olialia“ dovana mūsų draugams – paskutinis atsisveikinimo vakaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius