Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Olialia pupytės“ jau pasididino krūtines (video)

Trečiadienį po pietų jau visos „Olialia pupytės“ grupės narės džiaugėsi  naujomis krūtimis. „Olialia“ grožio klinikoje Oksanai Pikul ir Skaistei Steikūnaitei krūtų didinimo operacija buvo atlikta vakar, o trečiajai grupės narei Marina Daščenkai – šįryt.
O.Pikul (dešinėje) persišaldė naujojo „Olialia pupyčių" albumo pristatymo vakarėlio išvakarėse.
„Olialia pupytės" / „Olialia pupyčių“ nuotr.

Pranešime spaudai teigiama, kad Oksana juokavo, jog nieko nepamena, kas vyko prieš operaciją: „Chirurgai pasakojo, jog paveikta narkozės labai lėtai pasakojau anekdotą. Visi juokėsi, o aš nieko nepamenu! Naktį su Skaiste draugiškai dalijomės viena palata. Negaliu sulaukti, kada galėsiu išvysti savo naująją krūtinę. Esu įsitikinusi, kad rezultatas bus puikus“, – džiaugsmo neslėpė Oksana.

„Džiaugiuosi, kad išdrįsau pirmoji gultis ant operacinio stalo. Pabudusi iš karto važiavau į „Olialia“ grožio kliniką, todėl stresui nebuvo laiko“, – sakė Skaistė, taip pat tikinanti, jog nė truputėlio nesigaili, jog ryžosi tokiam žingsniui. „Mes buvome informuotos apie operacijos eigą ir pooperacinį laikotarpį. Tikėtis, jog nieko neskaudės, būtų kvaila. Galų gale šie nepatogumai tik trumpalaikiai, o krūtinė džiugins visą laiką“, – linksmai kalbėjo mergina.

„Skaistė su Oksana prieš šią operaciją labai jaudinosi. Netgi buvo persigalvojusios... Prieš išvykdamos į „Olialia“ grožio kliniką ilgai svarstė, kuri pirmoji gulsis ant operacinio stalo. Tačiau čia nieko keisto. Juk tai ne paprastas vizitas grožio salone. Tai operacija, – prieš vizitą pas „Olialia“ grožio klinikos plastikos chirurgus atviravo Marina. – Aš visai nesijaudinu. Galbūt dėl to, kad tai man bus jau antroji operacija. Iki šiol buvau įsidėjusi vandeninius implantus, tačiau nutariau juos pasikeisti į silikoninius, kurie yra kokybiškesni. Žinoma, mano krūtinė po operacijos padidės dar vienu numeriu.“

Operacijas atlikę „Olialia“ grožio klinikos chirurgai Renaldas Vaičiūnas ir Dainius Balčiūnas sakė, kad viskas praėjo gerai, o dainininkės jau sveiksta.

VIDEO: Olialia pupytės jau pasididino krūtis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius