-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Olimpietis Aleksandras Kazakevičius pasipiršo Gretai Lebedevai

Imtynininkas Aleksandras Kazakevičius (27) pasipiršo grupės „Kitokios“ atlikėjai Gretai Lebedevai (24), praneša portalas Žmonės.lt. Pora susižadėjo dar per Valentino dieną, tačiau tik dabar paviešino šią žinią.
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Buvom nusprendę kurį laiką tai palaikyti paslaptyje, o šiandien nutarėme pasidžiaugti su visais. Pasipiršau per Valentino dieną – mūsų santykiai dabar pačiame gražume, vienas kitą mylime, todėl pradėjome kalbėtis ir apie vestuves. Sužadėtuvės – pirmas žingsnis link to“, – portalui Žmonės.lt sakė Aleksandras.

„Pažinojome vienas kitą jau seniai, tik į rimtą draugystę viskas pavirto praėjusių metų pabaigoje, tačiau jau spėjome gerai vienas kitą pažinti, suprasti, kokie esame žmonės ir įsitikinti, kad tinkame vienas kitam“, – pridūrė šypsodamasis sportininkas, 2012-aisiais Londono olimpiadoje iškovojęs bronzos medalį.

Žmonės.lt rašė, kad vasario 14-ąją sportininkas savo mylimąją nustebino ypatinga dovana – A.Kazakevičius meilės dienos proga Gretai padovanojo žiedą. Tačiau tąsyk pora nepatvirtino įvykusių sužadėtuvių fakto.

Asmeninio albumo nuotr./Gretos Lebedevos žiedas
Asmeninio albumo nuotr./Gretos Lebedevos žiedas

„Taip, tai tas pats žiedelis, bet tuomet nenorėjau niekam sakyti, kad jis – sužadėtuvių. Norėjome išlaikyti paslaptį iki „Šuolio“ pabaigos – kai jau bus ramu, baigtos kančios ir galėsime atsiduoti tik vienas kitam“, – Žmonės.lt atviravo Greta.

Paklausta, kaip įvyko sužadėtuvės ir kokia buvusi jos reakcija, mergina teigė neabejotinai atsakiusi teigiamai ir labai apsidžiaugusi dėl tokio savo mylimojo žingsnio.

„Žinoma, kad pasakiau taip! Buvo labai graži akimirka, kuri įsimins ilgam. Viskas buvo paprastai, bet svarbiausia, kad nuoširdžiai ir su meile“, – įsitikinusi G.Lebedeva.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius