Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ona Kolobovaitė ir Marius Jampolskis – meilė baigėsi?

Artėjant rudeniui, dar viena netikėta žinia apie žinomos poros skyrybas. Dainininkė, o dabar ir šokėja TV3 projekte „Šok su manimi“ tapusi Ona Kolobovaitė su aktoriumi Mariumi Jampolskiu suka skirtingais gyvenimo keliais, praneša Delfi.lt.
Marius Jampolskis ir Ona Kolobovaitė
Marius Jampolskis ir Ona Kolobovaitė. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Taip, man yra žinoma, kad jie išsiskyrė, bet daugiau detalių jums negaliu atskleisti“, – liūdnas žinias Delfi.lt patvirtino M.Jampolskio tėvas ir vadybininkas Robertas Jampolskis.

Poros romanas į viešumą iškilo po Naujųjų metų, kai įsimylėjėliai buvo nufotografuoti kartu grįžtantys iš Egipto po romantiškų atostogų drauge. Šilti jausmai M.Jampolskį ir O.Kolobovaitę aplankė per LTV projektą „Triumfo arka“. Nors tuo metu aktorius vis dar buvo susituokęs, vėliau žurnalui „Žmonės“ jis sakė, kad toks buvo jų susitarimas su žmona Aiste.

„Tada buvau laisvas žmogus! Šitaip susitarėme su Aiste. Vardan mūsų tarpusavio santykių, vardan Dovydo, kuriam nereikėtų matyti, kaip tėvai pykstasi. O dokumentai... Jie tik – buhalterija“, – tikino jis.

O.Kolobovaitė yra prisipažinusi, kad dėl šių santykių ją ilgai kankino abejonės.

„Kiekvienas iš mūsų, matyt, turi padaryti savų klaidų, kad suprastų, kas teisinga, o kas ne. Daugybę kartų dėliojau mintyse: kas esu aš? Ko noriu iš gyvenimo? Ką man reiškia Marius? Tai nėra paprasti dalykai, patikėkit. Neslėpsiu, buvo visko, visokių dvejonių...“ – žurnalui „Žmonės“ pasakojo dainininkė.

Pora kurį laiką gyveno kartu – galbūt santykius atšaldė rutina?

„Aš apskritai nesu su kuo nors gyvenusi. Kažkaip natūraliai viskas išėjo. Ir Mariui, ir man norėjosi aiškumo, stabilumo, – dar birželį „Žmonėms“ pasakojo O.Kolobovaitė. – Pareinu namo ir susinervinu, kodėl daiktai ne vietoje (juokiasi). Sugadinu Mariui nuotaiką. Amžina kova, amžinas konfliktas... Bet mes abu nuolatos skubame, užtat ir bėga tie daiktai!“

O galbūt prie poros skyrybų prisidėjo ir televizijos, kurios išskyrė talentus menininkus. O.Kolobovaitė dalyvauja TV3 šokių projekte „Šok su manimi“, kuriame jau po pirmosios laidos jų su partneriu Andriumi Butkumi pora tapo lydere. O M.Jampolskis pasirašė ilgalaikio bendradarbiavimo sutartį su LNK, kur šį sezoną ves laidą „Lietuvos daina“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius