-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Triumfo arkos“ Barbė devyndarbė Kolobovaitė

Įtemptas mokslų ir darbo grafikas Onos Kolobovaitės negąsdina. Turėdama laisvą minutę ji nenustoja repetuoti ir mokytis klasikinių dainų. Profesionalumas ir estetika – šie dalykai jai svarbiausi scenoje. Nuotaiką gadina nebent prasta savijauta.
Ona Kolobovaitė
Ona Kolobovaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Ona Kolobovaitė

Pamiegoti tenka mažai

Varškės pyragas su vanilės padažu ir vaisinė arbata – tokie jos pietūs. Šešios valandos – tiek laiko ji miega per parą. Kelios dienos per mėnesį – taip dažnai ji sutinka savo draugus. O kai nusišypso laimė ir turi kelias laisvalaikio akimirkas – muzikos natos ir skirtingos vokalo partijos skamba jos mintyse. Magistro studijos Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, dalyvavimas televizijos projekte „Triumfo arka” ir miuzikle „Ugnies medžioklė su varovais” – taip dabar gyvena solistė Ona Kolobovaitė.

Ne veltui išgirdusi klausimą apie laisvalaikį ar pramogas atlikėja skardžiai nusijuokia. „Poilsis? O kas tai per dalykas? Jis bus nebent po Naujųjų”, – šypsojosi vilnietė. Nepaisant įtempto mokslo ir darbo grafiko ji neatrodo pavargusi. Atvirkščiai, vilkėdama dailią suknią, 24 metų mergina spinduliuoja gerą nuotaiką ir energiją. Ji žino geros savijautos receptą: stiklinė šviežiai spaustų apelsinų ir greipfrutų sulčių. Tiesa, morkų – jos mėgstamiausios. Tačiau pastarosios nestiprina taip imuninės sistemos, kaip norėtųsi.

Seksualumas nėra svarbiausia

Scenos baimė ir pasirodymai miniai jai nėra naujiena. Atvirkščiai, solistei tai labai patinka. Tiesa, yra dalykų, kurie merginai scenoje iš tiesų trukdo: prasta savijauta ir nepatogi apranga. Pastarajai mergina skiria daug dėmesio. Dailios suknelės ir auskarai – jos silpnybė.Ona Kolobovaitė: Poilsis? O kas tai per dalykas? Jis bus nebent po Naujųjų.
„Jei bateliai bus nepatogūs ar varžys mane, vargu, ar avėsiu juos. Tas pats man ir su drabužiais. Jie privalo atrodyti estetiškai, jokiu būdu nevulgariai”, – pasakojo O.Kolobovaitė. Vulgarumu ji vadina visišką apsinuoginimą. Tiesa, prieš keletą metų ant vieno šalies leidinio viršelio puikavosi jos nuotrauka, kurioje apsinuoginimo netrūko.

„Viskas įvyko spontaniškai, buvau pervargusi, tad tiksliai nepamenu, kaip sutikau. Tačiau nuotrauka iš tiesų buvo meniška, su paslaptimi. Neslėpsiu, jos rezultatas iš pradžių kiek nemaloniai nustebino tėvus”, – prisiminimais dalinosi dainininkė. Prireikė šiek tiek laiko, kad jie susitaikytų ir pamirštų tai. Jos šeima – konservatyvi, tačiau jų nuomonės solistė labiausiai paiso iki šiol. Artimųjų kritikos ji visada išklauso. Išgirdusi klausimą apie gerbėjų reakcijas solistė atsidūsta.

„Norėčiau, kad žmonės vertintų mano vokalo sugebėjimus, ne seksualumą ar kitas išvaizdos detales, apskritai, vengiu tokių situacijų, kur gali įvykti skandalas”, – tikino mergina.

Pas tėvus – tik per Kalėdas

Televizijos projekto dalyvė neslepia: dėl tokio užimtumo jį labai retai mato tėvus. 

Ne veltui solistė  laukia Šv.Kalėdų, būtent tada ji grįš į gimtąjį miestą Visaginą. Mamos ruošti patiekalai ir jaukūs vakarai su šeima – tai ji vadina svajone. Šeima atidžiai stebi jos pasirodymus, vertina ir diskutuoja.  Neseniai juos O.Kolobovaitė nustebino atlikdama džiazo kūrinius. Atlikti ne klasikinio žanro kūrinius merginai pavyko iš tiesų gerai.

„Mėgstu dalykus, kurie suteikia stimulą, būtent dėl tos priežasties imuosi dalykų, kurie man yra nauji. Jie reikalauja drąsos, energijos, didelio darbo. Bet rezultatas visada džiugina. Tai ir yra pagrindinė priežastis, kodėl sutikau dalyvauti „Triumfo arkoje”, – apie savo pasirinkimą pasakojo O.Kolobovaitė. Mergina negailėjo gerų žodžių kitiems projekto dalyviams, taip pat ir komisijai. Tiesa, kai kurių kritikos pateikimas jai nėra priimtinas. Solistė neslėpė: jautrumas jai  nesvetimas.

„Kaip ten bebūtų, gerbiu komisijos narius ir vertinu jų patirtį, stengiuosi iš gyvenimo imti kuo daugiau, be intrigų ir nereikalingų emocijų”, – pokalbį baigė solistė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius