Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, kas pateko į „Tangomanų“ pusfinalį: projekte liko 5 šokėjų poros

Projektas „Tangomanai“ kiekvieną sekmadienį žiūrovų namuose sukuria šventę – tokią, kuria ypatingai mėgaujasi ir visi projekto dalyviai. Deja, praėjusį vakarą ši šventė baigėsi dar vienai porai. Tęsti kovos dėl nugalėtojo vardo liko 5 geriausios poros – jau šį sekmadienį jų laukia pusfinalis.
„Tangomanai“
„Tangomanai“ / TV3 nuotr.

Atsisveikinti su Argentina šįkart buvo priverstas Vytautas Medineckas-Ironvytas ir jo partnerė Paola. Susumavus dviejų paskutinių pasirodymų rezultatus, būtent jų balai buvo mažiausi. Ironvyto iškritimas stipriai paveikė ir kitus dalyvius – atsisveikinimas su žinomu reperiu buvo itin jautrus. Tai dar kartą įrodė, jog Ironvytas buvo ne tik pats tvirčiausias, bet ir geriausiai visus šokėjus gebantis suvienyti dalyvis, rašoma TV3 pranešime spaudai.

Visi dalyviai sekmadienio vakarą pasirodė svarbiausioje Buenos Airių senamiesčio vietoje – Plaza de Mayo aikštėje. O vakaro šokių tema buvo kino filmai. Visų dalyvių pasirodymus vertino 4 atsitiktiniai Buenos Airių gyventojai, kuriais šįkart tapo muzikantas, tango gitaristė, tango atlikėjas ir tango choreografė.

TV3 nuotr./Dainius ir Ayelen
TV3 nuotr./Dainius ir Ayelen

Aktorius Dainius Kazlauskas ir jo partnerė Ayelen sekmadienio vakarą pasirodė pirmieji. Jų pasirinktas filmas – „Moters kvapas“, kuriame vaidino ir žymusis Al Pacino. „Jis turi kažką panašaus į filmo aktorių Al Pacino. Bet ne iš veido, o iš požiūrio. Dainius puikiai atlieka aklo, nežiūrinčio į mane vaidmenį, o tai – sunku. Įsivaizduokite – jūsų partneris šokdamas turi žiūrėti į kitą pusę. Bet manau, kad mums viskas pavyks puikiai“, – dar prieš pasirodymą apie Dainių kalbėjo Ayelen.

Panašu, kad jos noras išsipildė – komisija šios poros pasirodymą įvertino 19 balų. „Viskas atlikta labai gražiai. Į jus žiūrint džiaugėsi širdis. O vaidyba – pritrekianti. Mums, argentiniečiais, reikėtų tokio aktoriaus, kaip jis“, – apie Dainių kalbėjo pasirodymą vertinęs tango atlikėjas.

TV3 nuotr./Dainius ir Ayelen
TV3 nuotr./Dainius ir Ayelen

Antroji pora – Ineta Stasiulytė ir jos partneris Marcos – prieš pasirodymą susidūrė su iššūkiais dėl atsinaujinusios aktorės kelio traumos. Ir vis dėlto viską, ką užsibrėžia, ši pora atlieka iki galo! Šokėjai pasirinko seksualųjį filmą „50 pilkų atspalvių“, o Ineta netgi šoko užrištomis akimis.

Poros pasirodymą komisija įvertino 19 balų. „Tikra ugnis! Man kilo noras išbėgti šokti su jumis. Čia buvo aukščiausia tango sintezė – šokis, aistra, elegancija. Atrodo, kad jumyse yra užgimusi meilė vienas kitam. Matėsi, kad abu puikiai suvokėte šokio esmę. Sunku patikėti, kad šokate tiek nedaug laiko. Atrodo, kad esate tikra pora, kartu šokanti daugybę metų“, – sakė pasirodymą vertinusi tango choreografė.

TV3 nuotr./Ineta ir Marcos
TV3 nuotr./Ineta ir Marcos

Trečioji pora – Simona Burbaitė ir Juanas – geriausių emocijų prisipildė dar prieš šokį. Argentinietis Simoną supažindino su savo tango mokytoja, turinčia įspūdingą šokių batelių kolekciją. Vienus iš savo mėgstamiausių batelių ji padovanojo ir Simonai. Gražios emocijos ir maloni pažintis paėmė viršų – Simona braukė džiaugsmo ašaras. „Nežinau, kas iš aukščiau sudėliojo taip, kad aš atvažiuočiau į Buenos Aires. Tikriausiai čia yra gražiausia mano gyvenimo patirtis“, – sakė ji.

O savo šokiui jie pasirinko itin charizmatiškus veikėjus ir filmo „Rožinė pantera“ – Simonos ir Juano pasirodymas buvo įvertintas 18 balų. „Apranga buvo nuostabi. Galvodami apie personažus, nepraradote tango elegancijos, šokiui pridėjote humoro. Buvo ir seksualu, ir elegantiška ir šmaikštu vienu metu. Jūsų nuopelnai dvigubinasi“, – sakė pasirodymą vertinusi tango gitaristė.

TV3 nuotr./Simona ir Juan
TV3 nuotr./Simona ir Juan

Juanas ir Toma Vaškevičiūtė pasirinko itin aktorei artimą Marilyn Monroe ir filmą „7 metų krizė“. Toma šią garsią Holivudo aktorę įkūnijo tobulai – tiek atskleisdama jos pusę prieš kameras, tiek ir tuomet, kai jos išsijungdavo ir ji pasijausdavo itin vieniša.

Komisiją šis pasirodymas užbūrė – Toma ir Juanas buvo įvertinti 20 balų. „Atrodo, kad Toma vaidino save. Tas gaivus juokas ir Marilyn šarmas, kurį Toma sukūrė“, – sakė šokį vertinęs tango atlikėjas.

TV3 nuotr./Toma ir Jose
TV3 nuotr./Toma ir Jose

Dovydas Laukys sekmadienio laidoje atskleidė, kad jei anksčiau jis būdavo dažnas naktinių klubų svečias ir nesibaigiančių vakarėlių gerbėjas, jau kurį laiką yra visai kitaip. Šiandien jis ramybę randa knygose, o vieną iš jų rašo ir pats! Vis dėlto sekmadienio vakaro šokiui, kurį įkvėpė filmas „Žudikiškas tango“, Dovydas ir vėl grįžo į senąjį save. O jo ir Candelos pasirodymo netgi atvyko stebėti šokėjos mama!

Pora sužavėjo visus – Dovydas ir Candela sulaukė aukščiausio įvertinimo, 20 balų. „Man labai patiko įtampa pačioje pradžioje. Aistra matėsi ir jūsų žvilgsniuose, ir jūsų judesiuose. O geriausias dalykas tai, kad niekada nenustojote šokti. Vaidyba buvo puiki, tačiau čia svarbiausias šokis, ir jis buvo atliktas nepriekaištingai. Taip pat nuostabus drabužių spalvų pasirinkimas – raudona visuomet paryškina aistrą“, – sakė viena iš komisijos narių.

TV3 nuotr./Dovydas ir Candela
TV3 nuotr./Dovydas ir Candela

Paskutinieji, pagal filmą „Melas vardan tiesos“, pasirodė Vytautas Medineckas-Ironvytas ir Paola. Aktorius nusprendė šiam šokiui pasirinkti žmogų, kuris jį įkvėpė – aktorių Arnoldą Schwarcneggerį. „Vienas iš žmonių, kurie pakeitė mano gyvenimą, buvo Švarcas. Žiūrėdamas jo filmus pamačiau kitokią kultūrą, nei besitūsinant rajono daugiaaukštyje, ką mes tuo metu ir darėme“, – pasakojo Ironvytas.

Poros pasirodymas buvo įvertintas 19 balų. „Man jūs atrodėte labai mieli. Nepaisant juodos spalvos ir tokio tvirto kūno, man tu pasirodei šiltas ir emocionalus. Mane jūsų žvilgsniai sujaudino“, – apie Ironvytą šnekėjo pasirodymą vertinusi tango choreografė.

„Tangomanai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3, o tai, kas lieka už kadro – per Go3.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius