Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pajūryje laikinai buvo sustabdyta Lino Karaliaus baro veikla

Palangos, įsikūręs egzotiškas baras „Šiva“, kuris priklauso Linui Karaliui ir jo draugei Gintarei Gurevičiūtei, stebina neįprasta konstrukcija ir masina poilsiautojus. Pora čia dirba nuo ryto iki vakaro. Baras sulaukia vis daugiau svečių dėmesio ir valstybinių tarnybų vizitu tuo pačiu metu.
„Šiva“ baras
„Šiva“ baras / „Vilnius Lifestyle“ nuotr.

„Palangos miesto Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba gavusi poilsiautojos skundą, kad nerado nuorodos į tualetą. Birželio 28 d. Minėta tarnyba vykdė patikrinimą ir aptiko kelis pažeidimus. Baro veikla buvo laikinai sustabdyta vienai dienai kol bus trūkumai pašalinti. Nuo šiandienos baras vėl dirba ir lankytojai, kaip visada, dviračiais plūsta iš Palangos į Kunigiškes!“, – šypsosi Linas Karalius.

“Džiaugiamės vėl atnaujinę savo veiklą. Virtuvė dirba visu pajėgumu ir svečiai gali ragauti gardžius patiekalus”,- pasakoja recepatų autorė G.Gurevičiūtė.

Pora tokio pliažo baro idėją atsivežė iš užsienio ir džiaugiasi karšta vasara Lietuvos pajūryje. Lankytojai iš visos Lietuvos čia užsiima jėgos aitvarų sportu, o poilsiautojai mėgaujasi ypač jaukia aplinka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius