Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pakeliui į Kanus – „Redirected“ paršelių maudynės Čekijoje

Naujo Emilio Vėlyvio filmo „Redirected“ komanda – aktoriai Andrius Paulavičius, Mindaugas Papinigis bei žymieji paršeliai Žibutė ir Gvazdikas, neatsilieka nuo grafiko ir sparčiai juda link savo tikslo – Kanų, kuriuos planuoja pasiekti rytoj. Tačiau intensyviame kelionės grafike aktoriai atrado laiko ir maudynėms.
Ekipažas – Andrius Paulavičius ir Mindaugas Papinigis
Ekipažas – Andrius Paulavičius ir Mindaugas Papinigis / Filmo kūrėjų nuotr.

Vakar po ilgų klaidžiojimų aplink Čekijos sostinę pajudėjus Vokietijos link, „Redirected“ ekipažas stabtelėjo prie kelių upių ir ežerų, kol rado kūdrą, tinkamą Žibutės ir Gvazdiko maudynėms.

„Išleidus paršelius miške prie kūdros, jie labiausai buvo susidomėję žolėmis ir samanomis ir visai nebuvo nusiteikę maudytis. Tačiau mes jiems paaiškinome, jog kino festivalyje reikia pasirodyti švariems ir, panašu, jog pavyko susitarti – jie leidosi prausiami“, – sakė A.Paulavičius.

Švarūs ir atgavę jėgas „Redirected“ keliautojai šiuo metu važiuoja per Vokietiją. „Vokiečiai nėra patenkinti mūsų automobilio greičiu, piktai dėbčioja pravažiuodami. Bet gi jie nežino, kokį turtą mes vežame. Negalime greitai lėkti, kad paršiukai nepatirtų streso“, – sako M.Papinigis.

Šiandien „Redirected“ ekipažas planuoja pasiekti Milaną, o rytoj – Kanų kino festivalį, kuriame raudonu kilimu pirmą kartą išdidžiai kartu su visa „Redirected“ komanda žengs paršeliai, Žibutė ir Gvazdikas.

VIDEO: „Redirected“ kelionės į Kanus akimirkos

Įveikę daugiau nei pusę kelio aktoriai vienareikšmiškai gali patvirtinti, jog neveltui sakoma, kad kelionėje tikrą draugą pažinsi. „Akivaizdu, jog tokia ilga kelionė išvargina bet kurį žmogų, o ką jau kalbėti apie gyvūnus. Tačiau kiaulaitės laikosi tikrai didvyriškai – gal net geriau už mus. Jos labai supratingos, draugiškos ir meilios. Vakar man netgi pasirodė, kad Žibutė sukriuksėjo „kriu TĖ kriu TI“, – šmaikštavo A.Paulavičius.

„Redirected“ kuria prodiuserių kompanija „Kino kultas“. Tai trečiasis pilnametražis režisieriaus Emilio Vėlyvio filmas, pirmieji du – „Zero“ ir „Zero II“ – Lietuvoje susilaukė milžiniško žiūrovų dėmesio. Būsimi kino juostos „Redirected“ fanai kviečiami burtis „Facebook“ puslapyje www.facebook.com/RedirectedMovie, skirtame supažindinti su filmo naujienomis.

VIDEO: Filmo „Redirected“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius