Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamatykite: paskutinis „Tangomanų“ bučinys Argentinai prieš didįjį sekmadienio finalą

Jau šį sekmadienį įvyks didysis unikalaus „Tangomanai“ finalas, kurio metu pasirodys keturios geriausios poros. Ir nors nugalėtojų vardo verti visi, laimėtojais taps tik viena, visas tango paslaptis perpratusi pora. Kas verti tapti geriausiais, balsuodami už favoritus, nuspręs Lietuvos žiūrovai.
„Tangomanai“
„Tangomanai“ / TV3 nuotr.

O iki finalo skaičiuojant paskutines dienas, kviečiame prisiminti gražiausias viso projekto akimirkas nuo pat tos sekundės, kai 8 garsūs lietuviai pasiryžo didžiausiam savo gyvenimo nuotykiui – kelionei į tango rimtu alsuojančią Argentiną, rašoma TV3 pranešime spaudai.

Trumpas vaizdo įrašas kiekvieną dalyvį ir jų kelią stebėjusius žiūrovus privers visas jautriausias emocijas išgyventi iš naujo. 8 lietuviai iki pat šios dienos įsitikinę, kad laikas Buenos Airėse prabėgo kur kas greičiau nei norėtųsi, tačiau tai, ką jie patyrė ten, visiems laikams pakeitė jų gyvenimus. Įspūdingos aikštės, skverai, spalvingi pastatai, tobulo skonio maistas ir čia sutikti žmonės projekto dalyvių prisiminimuose išliks amžiams.

Pamatykite:

VIDEO: TANGOMANAI. Paskutinis bučinys Argentinai

Į Buenos Aires Leonas Somovas, Dijora Petrikonytė, Vytautas Medineckas-Ironvytas, Dovydas Laukys, Ineta Stasiulytė, Simona Burbaitė, Toma Vaškevičiūtė ir Dainius Kazlauskas išvyko turėdami tik vieną tikslą – išmokti šokti tango. Tačiau ilgos repeticijos netrukus peraugo į gražias draugystes, o kai kurie netgi atrado savo sielos žmones bei bičiulius visam gyvenimui.

„Šiame projekte žmones pamačiau visai kitokius. Pamatėme tikruosius juos – ne kaip aktorius ar kitokių profesijų atstovus. Čia pamatėme tikrus žmones – tokius, kokie jie yra iš tikrųjų“, – atvirauja Ineta Stasiulytė.

TV3 nuotr./„Tangomanai“
TV3 nuotr./„Tangomanai“

Argentiniečiai į šiauriečius širdis įnešė daugybę gražių spalvų. Dijora savo partnerio Mauro dėka išmoko važiuoti dviračiu ir įmušė pirmąjį įvartį. Toma net du kartus apsilankė savo partnerio Jose namuose, kuriuose susipažino su jo šeima. Su savo partnerės Candelos artimaisiais susipažino ir Dovydas, o taip pat jis turėjo progą iš arti pamatyti ir kitą argentiniečių aistrą – futbolą.

Kartu su Ineta, Ironvytas aktorės partnerio Marcos namuose gamino tradicinį šios šalies patiekalą empanadas, o Simona į Lietuvą, iš savo partnerio Juano tango mokytojos, netgi parsivežė batelius. Leonas net ir po sunkiausių tango pasirodymų viešbutyje su savo muzika užkurdavo geriausius ir dar labiau suvienijančius vakarėlius, o Dainius Argentiną pamilo iš visos širdies – šioje šalyje jis netgi sutiktų gyventi.

TV3 nuotr./„Tangomanai“
TV3 nuotr./„Tangomanai“
TV3 nuotr./„Tangomanai“
TV3 nuotr./„Tangomanai“

Daug patyrė ir du keliautojai – Mindaugas Stasiulis ir Gian Luca Demarco. Per tokį trumpą laiką jie žiūrovams atskleidė daugybę Argentinos gamtos stebuklų, visą šalį apėmusių aistrų ir gražiausių bei ypatingas istorijas turinčių miestų.

Viso jautraus vaizdo įrašu metu girdima ypatinga daina – ta, kurią dar Argentinoje reperis Ironvytas įrašė su Inetos partneriu Marcos. Kartu su Ironvyto partnere Paola, šie keturi žmonės tapo neišskiriama komanda.

„Užsukome padainuoti kartu su mano išprotėjusiu draugu Vytu. Man taip pat patinka dainuoti, nors tą darau neprofesionaliai. Šiandien pirmąkart lankiausi įrašų studijoje – visada smagu daryti tai, ko šiaip nedarau, nes įprastai dainuoju tik vonioje arba kai gaminu maistą“, – atėję į garso įrašų studiją tąkart sakė Marcos.

TV3 nuotr./„Tangomanai“
TV3 nuotr./„Tangomanai“

Ironvyto sukurtas repas persipynė su Lotynų Amerikos muzikos skambesiais ir pretenduoja tapti tikru hitu! O ir žodžiai kūrinio – prasmingi. Ironvytas ir Marcos skatina vertinti kiekvieną akimirką, išnaudoti visas galimybes ir džiaugtis visais gyvenimo momentais, nes būtent tai į širdį, kurios apgauti neįmanoma, atneša ir svarbiausią jausmą – meilę.

Didysis projekto „Tangomanai“ finalas, kuriame kartu su savo partneriais dėl nugalėtojų titulo kovos Toma, Dainius, Simona ir Ineta – jau šį sekmadienį.

Kitaip nei įprasta, finale nugalėtojų porą rinks ne Buenos Airių komisija, o Lietuvos žiūrovai! Balsavimas įvyks šio sekmadienio laidoje, tiesioginio eterio metu.

O iki tol visi projekto gerbėjai raginami išrinkti ir mylimiausią projekto porą naujienų portale tv3.lt. Mylimiausia pora gali tapti netgi tie, kurie projektą jau paliko! Daugiausiai simpatijų surinkusi pora šį sekmadienį bus apdovanota specialiu prizu.

Didysis „Tangomanų“ finalas – sekmadienį, 19.30 val., per TV3.

Fotogalerijos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius