Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigytė laukia, kada galės paglostyti Alijevos pilvuką

Vasario mėnesį iš „Vakaro žinių“ kalendoriaus gundančiai šypsosi garsioji grupės „69 Danguje“ narė Nijolė Pareigytė. Jos fotosesija šiam kalendoriui galbūt ne visus nustebino – mat dar prieš kurį laiką Nijolė prisipažino, kad ji, kaip ir jos kolegė Goda Alijeva, mielai pozuotų seksualiausiam šalies kalendoriui.
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė / Raimundo Adžgausko ("Vakaro žinių" kalendoriaus)

„Iš tiesų, būti pakviestai pozuoti „Vakaro žinių“ kalendoriui man yra didelis įvertinimas. Juk tiek daug merginų apie jį svajoja, o pasiseka tik labai nedidelei jų daliai. Malonu savo nuotrauką matyti viename kalendoriuje su kitomis gražiausiomis Lietuvos merginomis“, – interviu pasakojo viena populiariausių Lietuvos gražuolių.

Paklausta, kaip į sprendimą fotografuotis šiam kalendoriui reagavo jos draugas, Nijolė neslėpė, kad jis nebuvo labai laimingas.

„Nelabai... Nelabai džiugiai reagavo ir į tai, kad aš dalyvavau fotosesijoje, ir tada, kai pamatė rezultatą. Bet ai... – numoja ranka ir juokiasi N.Pareigytė. – Užtat tarp kitų mano šeimos vyrų dėl kalendoriaus vos nekilo muštynės! Brolis pasigriebė net penkis kalendorius, neva jam į mokyklą reikėjo juos nusinešti draugams parodyti. Dėl to labai supyko tėtis, kuriam nieko nebuvo likę, todėl, tiesą sakant, ir nežinau, kaip jie tą konfliktą išsprendė. Bet jei jau mano tėtis ir brolis varžėsi dėl šio kalendoriaus, vadinasi, jis tarp vyrų tikrai sulaukia didžiulio susidomėjimo.“

Mergina papasakojo ir apie pasikeitusį grupės „69 danguje“ gyvenimą, kai motinystės atostogų išėjo Goda.

„Turėjome minčių ieškoti naujos narės, bet galiausiai nusprendėme, kad išsiversime ir pačios. O be Godos liūdna ir mums labai jos trūksta scenoje. Dabar ten kažkaip per daug laisvos vietos... – pasakojo Nelė. – Bet jau labai laukiame, kada Goda grįš, susitvarkiusi savo „reikalus“. (Juokiasi) Va, ji ruošiasi atvažiuoti į Vilnių aplankyti mūsų, tai bus labai įdomu pamatyti, kaip ji atrodo, paglostyti pilvuką, nes jau seniai matėmės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius