Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigytė nesijaučia esanti kvailė

Grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė sako: „Aš nesu kvaila!” ir dažnai išgyvena dėl šiurkščių internautų komentarų.
Nijolė Pareigytė ruošiasi pokyliui
Nijolė Pareigytė jautriai reaguoja į neigiamus komentarus internete.

Pastarosiomis dienomis N.Pareigytė vėl atsidūrė žiniasklaidos ir internautų akiratyje – mergina įsidarbino vienoje kompiuteriais prekiaujančioje įmonėje. Atrodo, kad iki šiol kurtas jos įvaizdis: šviesūs plaukai, dirbtinė krūtinė ir neva netyčia į viešumą patekusios buitinės nuotraukos, kuriose Nijolė nei nuoga, nei apsirengusi – kiša koją jos tolesnei veiklai.Aš nesu kvaila. Turiu išsilavinimą, baigiu magistrą, – sako N.Pareigytė.

Prie užgaulių komentarų internete mergina turėtų būti pripratusi, tačiau duodama interviu BTV laidai „Stilinga!“ prasitarė, kad iki šiol įžeidinėjimai internete skaudina: „Aš nesu kvaila, kaip kad daug kam atrodo – turiu išsilavinimą, baigiu magistrą", – pasiekimus mokslo srityje vardijo Nijolė.

Atrodo, jog merginai kartais jos grožis net kenkia. Ji neslepia, kad darbą solidžioje įmonėje gavo dar ir dėl to, kad su viršininku sieja kur kas glaudesni ryšiai, nei galėtų būti tarp pavaldinės ir  boso: „Aišku, simpatijų yra, bet nenorim kol kas gadinti savo gražios draugystės ir forsuoti įvykių", – atvirauja Nijolė.

N.Pareigytės išpažintis, naujausia dizainerių Lilijos Larionovos ir Egidijaus Rainio kolekcija, jaunų, žavių bei veiklių rinkimai,  stilisto Kęsto Rimdžiaus patarimai  – visa tai jau šiandien laidoje „Stilinga!“ 19.10 val. per BTV!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius